Show

Komentari 30

Splitska babica porodit će prvo Grašino dijete: 'Petru je ipak 45 godina, pa kad će ako ne sad?'

Splitska babica porodit će prvo Grašino dijete: 'Petru je ipak 45 godina, pa kad će ako ne sad?'

'Celebrity primalja' Bosiljka Bulović otkrila je da joj je Grašin otac Zoran rekao kako će jednog dana poroditi Petrovo dijete. Babica ima samo riječi hvale za Hanu, te je uvjerena kako će par vezu ubrzo okruniti prinovom

Najpoznatija splitska primalja Bosiljka Bulović ispričala je za Slobodnu Dalmaciju je da joj je otac Petra Graše (45), Zoran, rekao da će upravo ona poroditi pjevačevo dijete, kada za to dođe vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

 - Grašin tata Zoran uvijek kad me sretne kaže da ću njegovati Petrovo dijete. Njemu je velika želja da mu sin podari unuka koji bi nastavio njihovu lozu, jer iako mu kći Buga ima djecu, ona ne nose prezime Grašo - kaže Bosiljka, koja je s poduzetnikom Zoranom Grašom išla u osnovnu školu.

Splitska 'celebrity' babica o Petrovoj novoj djevojci Hani Huljić (30), kćer našeg hitmejkera Tončija (60), ima samo riječi hvale.

- Jako mi je draga Hana, koliko sam čula, lijepo su je prihvatili i Petrovi roditelji. Vjeruju da im je veza stabilna i da bi je uskoro mogli okruniti i djetetom, čujte Petru je ipak 45 godina, kad će ako neće sad - našalila se Bosiljka.

Bosiljkine tečajeve pohađali su brojni slavni Splićani, poput Ane Bučević, Saše Antića iz TBF-a i Deana Dvornika. Također, poznato je i da je porodila sina Doris Dragović, Bornu Budimira.

 

Najčitaniji članci