Obavijesti

Show

Komentari 14

Splitski menadžer: Tomica o Severini nije progovorio ni riječ

Splitski menadžer: Tomica o Severini nije progovorio ni riječ
5

Ivica Bubalo na Facebooku je objavio kako je bio sa Severininim menadžerom, Tomicom Petrovićem, na kavi te da ništa o njoj ili prekidu suradnje nije spomenuo

VIDEO

Nakon što se počelo šuškati kako Severina (46) više nije u dobrim odnosima niti s menadžerom, da ju je napustio i PR tim, te da je prekinula dugogodišnje i prijateljske odnose s PR menadžerom Davorom Grginom, javio se splitski menadžer Ivica Bubalo.

Pokretanje videa...

01:00

- Prekjučer sam bio na kavi s njenim dosadašnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, ni jednog slova, bilo što loše o Severini. Vrlo su slični, oboje super ljudi - napisao je na svom Facebook profilu.

Dodao je kako je Severina na udaru srpskih medija koji ju pokušavaju 'sabotirati'. Iako nikad nije bio njen menadžer, dodao je da je svjedok desecima humanitarnih koncerata za koje nikad nije uzela putne troškove.

Na dan objave nove pjesme 'Popila', prvi put otkad surađuju, nitko iz njezina PR tima nije poslao obavijest medijima o premijeri spota. A spot je jedina novina u karijeri gospođe Kojić koja je u manje od mjesec dana imala tri koncertna debakla.

Severinin basist: Otišao sam i ja od nje, imamo druge planove
Severinin basist: Otišao sam i ja od nje, imamo druge planove

Posljednji u nizu problematičnih gaža bio je njezin nastup u Začretju. Ondje je Severina trebala nadoknaditi ranije otkazani koncert u Donjoj Stubici, no na svojem profilu na društvenoj mreži pravdala se obožavateljima kako zbog organizacijskih poteškoća ipak opet neće pjevati. No organizatori su ispričali svoju stranu priče, u kojoj tvrde da Severina laže.

- Ostali smo neugodno iznenađeni njenom objavom na službenoj Facebook stranici, u kojoj razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora, iako tome nije tako - napisali su na Facebook stranici kafića Famous Vintage Bar koji je organizator najavljenog koncerta. Dodali su kako ne žele “špekulirati” o razlozima zbog kojih je Severina na vlastitu inicijativu otkazala koncert.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...