Show

Komentari 11

Spojevi, ljubomora, suze: Cure ni ne znaju što im se sprema

Spojevi, ljubomora, suze: Cure ni ne znaju što im se sprema

Luksuzna vila od 1000 kvadratnih metara i prostrano imanje od 8000 četvornih metara s bazenom postat će njihov novi dom u kojem će imati priliku života upoznati novog Gospodina Savršenog

U ponedjeljak navečer kreće druga sezona showa u kojem drame neće nedostajati. Hrvatska inačica planetarno popularnog 'The Bachelora' ove godine donosi mnogo senzacionalnih noviteta i neočekivanih preokreta koji će gledatelje prikovati uz male ekrane.

- Dobro došli u novu sezonu showa o kojem se prošle godine najviše pričalo. Cure su spremnije nego ikad, vila je spremna, ruže su sve na broju, a naš neženja – Gospodin Savršeni - nama je skoro pa savršen - riječi su kojima je voditeljica i izvršna producentica popularnog showa Antonija Blaće najavila početak dugo očekivane televizijske avanture.

Priča o ljubavi počinje, a u vilu Gospodina Savršenog večeras će se useliti 19 prekrasnih cura. Svaka od njih posebna je na svoj način te će dati sve od sebe kako bi zgodnog neženju šarmirale i osvojile već pri prvom dojmu. 

Adrenalin, spojevi iz snova, strastveni poljupci, fatalna kemija, neizdrživa ljubomora, suze, spletke, dramatične ceremonije ruža i teške odluke obilježit će novu sezonu showa u kojoj će borba za ljubav postati otvorena bitka između 19 djevojaka.  

Luksuzna vila od 1000 kvadratnih metara i prostrano imanje od 8000 četvornih metara s bazenom postat će njihov novi dom u kojem će imati priliku života – upoznati novog Gospodina Savršenog, čiji se stvarni identitet i dalje vješto krije. 

 - One ne mogu ni zamisliti što im se sprema - najavio je novi Gospodin Savršeni koji se nada kako će u showu pronaći ženu s kojom će provesti ostatak svog života. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci