Show

Komentari 2

Spojila ih je crkva, a Mateo i Izabel zaljubili su se i vjenčali nakon sedam godina veze

Spojila ih je crkva, a Mateo i Izabel zaljubili su se i vjenčali nakon sedam godina veze

Izabel i Mateo u ljubavi su već 12 godina, a u braku su gotovo pet. Njihova ljubav započela je još u djetinjstvu, dok je Mateo bio ministrant, a Izabel pjevala u crkvenom zboru

Vjenčanje godine, ono Hane Huljić (31) i Petra Graše (45), predviđeno je se za samo nekoliko dana, u subotu 19. veljače. Ususret toj ceremoniji o kojoj se naveliko priča, podsjetit ćemo vas sljedećih dana na neka velika i popularna vjenčanja naših poznatih lica, koja su mnogi dobro upamtili. Čak i oni koji nisu bili sudionici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izabel (29) i Mateo Kovačić (29) vjenčali su se nakon sedam godina veze, a njihova je ljubav započela je još 2010. kad su se upoznali u svojoj župi u Sesvetskim Selima. Mateo je bio ministrant, a tijekom nedjeljnih misa zaljubio se u vršnjakinju Izabel koja je pjevala u zboru. 

Crkvu sv. Antuna Padovanskog u kojoj su se upoznali izabrali su za svoje vjenčanje, a zavjete su razmijenili okruženi obitelji i prijateljima u lipnju 2017. 

Nakon svečane ceremonije, mladencima je zapjevao zbog Lilum, u kojem je Izabel pjevala kad je upoznala Matea. Dočekali su mladence uz pjesmu 'Vilo moja', koja je raznježila mladence i goste. Lijepa Izabel zablistala je u raskošnoj vjenčanici, koju je uparila s luksuznom ogrlicom i narukvicom optočenom dijamantima francuske kuće Cartier. Mateo je odabrao klasično tamnoplavo odijelo uz lakirane crne cipele. 

Među uzvanicima bili su i Kovačićevi kolege nogometaši, a posebnu pažnju plijenio je Marcelo Vieira (33) s kojim je Mateo za vrijeme vjenčanja igrao u Real Madridu

Novopečeni bračni par svoj brak proslavio je u zagrebačkom hotel The Westin. Uz mnoštvo poznatih gostiju, na vjenčanje su stigli Vedran Ćorluka s Frankom Batelić te Luis Ibanez sa suprugom Mateom.

Mateo je nakon vjenčanja objavio fotografiju sa suprugom uz emotivnu objavu:

- Moja prošlost, moja sadašnjost i moja budućnost. Moje sve - napisao je nogometaš.

Najčitaniji članci