Obavijesti

Show

Komentari 11

Ljubav na prvi pogled: Rekao sam da ću biti otac njenoj djeci

Ljubav na prvi pogled: Rekao sam da ću biti otac njenoj djeci
7

Htjeli su se vjenčati, ali je problem bio što se glumac tada još nije službeno razveo. Kada je njegova tadašnja supruga napokon popustila, dan prije nove 2000. godine, Michael je kleknuo pred Catherine

VIDEO

Glumački par Michael Douglas (75) i Catherine Zeta-Jones (50) rođeni su na isti dan, samo što ih dijeli razlika od 25 godina. Na društvenim mrežama objavili su dirljivu poruku, a sudeći po njoj, sprema se i dvostruko slavlje.

- Sretan rođendan draga. Volim te puno i ne mogu dočekati trenutak da skupa proslavimo rođendan - napisao je Michael na svom Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

02:53

Oboje su u horoskopu vage, rođeni 25. rujna, upravo ih je činjenica da su rođeni na isti datum spojila. 

Njihova ljubav dogodila se 'na prvi pogled'. Kada je Michael 1998. ugledao Catherine, kako kaže, odmah se zaljubio. Tek nekoliko mjeseci nakon upoznali su se na filmskom festivalu u Deauvilleu gdje su sjedili za istim stolom. 

- Prvi put kad sam ju vidio rekao sam 'wow'. Te večeri sam joj rekao da ću biti otac njezine djece. Čim sam to rekao pomislio sam da sam uništio sve svoje šanse - rekao je svojedobno Douglas. Poslije te rečenice, Catherine mu je poželjela laku noć i otišla. 

Prije nego su se uopće susreli, iza sebe su stvorili bogatu ljubavnu prošlost. Zeta-Jones je bila u vezi s Johnom Lesliejem (54), Davidom Essexom (72), Mickom Hucknallom (59), a skoro se i udala za škotskog glumca Agnusa MacFadyena (56). 

PA/Pixsell

Svoju ljubav javno su potvrdili 1999. godine. Htjeli su se vjenčati, ali je problem bio što se glumac tada još nije službeno razveo. Kada je njegova tadašnja supruga napokon popustila, dan prije nove 2000. godine, Michael je kleknuo pred Catherine. Ubrzo nakon prosidbe, glumica je otkrila da je trudna, a sin Dylan (19) rodio se u kolovozu.

Actor Michael Douglas receives a star on Hollywood Walk of Fame

Par je 2003. dobio kćer Carys Zetu (16), a nakon njezinog rođenja preselili su se na Bermude kako bi bili što dalje od medija. Kroz 18 godina braka prošli su mnoštvo dobrih i loših stvari. Douglas je svojedobno otkrio da je smisao za humor 'tajna' zbog koje je njegov i Catherinin brak opstao. 

- Obožavam djecu i zahvalan sam svojoj supruzi što mi je dala šansu da još jednom imam obitelj. Jedino žalim što Diandra i ja nismo ranije okončali naš brak. Kad krenete bračnom savjetniku rješavati probleme, on će se svim silama truditi da održi taj brak jer će inače ostati bez posla. Ponosan sam na svoju prvu suprugu, ali mislim da smo se trebali razvesti 10 godina ranije, a s tim bi se sigurno i ona danas složila - rekao je Douglas. 

Po Douglasu, razlozi za uspješan brak s Catherine je i njegova zrelost:

- Sad kad sam stariji, shvatio sam da je ljubav poseban osjećaj koji dolazi iz dubine duše, ali se mora njegovati. Ne smijemo ljubav uzimati zdravo za gotovo. Sreća je nažalost trenutna i brzo prolazi. Zato moramo nad njom bdjeti i graditi je sakupljajući što više uspomena na lijepe trenutke. Tako se obnavlja ljubav i zajedništvo - otkrio je glumac. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S MARIJOM PETREKOVIĆEM:

Pokretanje videa...

13:24

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...