Show

Komentari 25

'Sponzoruše su veće prostitutke. Ako si lijep i uspješan odmah si na glasu nemoralne osobe...'

'Sponzoruše su veće prostitutke. Ako si lijep i uspješan odmah si na glasu nemoralne osobe...'

Tijani je određen jednomjesečni pritvor nakon što je uhićena u policijskoj akciji zbog navodnog podvođenja i prostitucije dok je ilegalno u čamcu pokušala prijeći Republiku Srbiju s još tri djevojke

Za mene su pričali da se bavim prostitucijom, ali gdje su vam dokazi? Daj dokaz pa onda optuži neku djevojku. Zašto djevojke stavljaju na naslovnu stranu bez dokaza? Mogla sam i ja tako završiti, rekla je Tijana Maksimović (28) poznatija kao Tijana Ajfon prošle godine u emisiji 'Novo Jutro'. 

Godinu dana nakon, starleta je krasila brojne naslovnice zbog istih optužbi. Određen joj je jednomjesečni pritvor nakon što je uhićena u policijskoj akciji zbog navodnog podvođenja i prostitucije dok je ilegalno u čamcu pokušala prijeći Republiku Srbiju s još tri djevojke. No, srpski Blic piše kako joj prijeti zatvor i do 15 godina ako se pred Sudom Bosne i Hercegovine dokaže kako je skrivila kaznena djela organiziranja prostitucije i krijumčarenja ljudi. 

- Veće prostitutke su sponzoruše i one koje po klubovima naručuju boce alkoholnog pića. To je veća sramota nego kada djevojka odradi, naplati i ode svojoj kući. Sponzoruše su najjadnije - rekla je Tijana i dodala kako se često našla na meti hejtera zbog svog atraktivnog izgleda. 

- Zašto nitko ne pogleda tko su moji roditelji? Ako volim silikone ne znači da sam prostitutka. Veće ku*ve su one fine, pristojnog izgleda... - otkrila je Ajfon u gore spomenutoj emisiji. 

- Ako si lijep i uspješan odmah si prostitutka. Nisu sve starlete ku*ve. Što je onda Kim Kardashian? Isto prostitutka iako leži na milijunima? - rekla je vidno potresena Tijana. 

POGLEDAJTE VIDEO O TIJANI AJFON: 

 

Najčitaniji članci