Show

Komentari 14

Šprajc pozirao s novim kolegom Andrijom Jarkom: 'Uvodim ga u posao, bit će nešto od njega!'

Šprajc pozirao s novim kolegom Andrijom Jarkom: 'Uvodim ga u posao, bit će nešto od njega!'

Mjesec dana nakon prelaska s Nove TV na RTL, Andrija Jarak je u redakciji posjetio Zorana Šprajca, koji je na društvenim mrežama objavio njihovu fotku i otkrio kako se Andrija snašao na novom radnom mjestu

Dugogodišnji reporter Nove TV Andrija Jarak, najpoznatiji po svojim pričama iz kaznenog područja, nakon 17 godina je napustio medijsku kuću i prešao na RTL. Voditelj 'RTL Direkta' Zoran Šprajc danas je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira u društvu novog kolege Andrije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Danas nam je u redakciju stigao jedan dosta perspektivan mladić, kažu da će biti nešto od njega pa ga polako uvodim u posao. Zasad dosta brzo uči, nemam većih primjedbi, evo veli da će i kavu platiti - napisao je Šprajc u opisu fotke.

U komentarima su Zoranovi pratitelji poželjeli Andriji dobrodošlicu, a podržala ih je i voditeljica Marijana Batinić (40).

'Vas dvojica ste dream team', 'Kakav tandem!' i 'Sretno, Andrija!', poručili su.

Podsjećamo,Jarak je Novu TV napustio prije nešto više od mjesec dana, te najavio da je došlo vrijeme za nove poslovne izazove.

- Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove - rekao je Jarak

Najčitaniji članci