Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
246 komentara

Spremačice su stale u obranu kolegice: 'Ivana Vida, srami se'

'Daj joj otkaz, spasit će se žena, da te više ne čuje ni ne vidi', 'Nije problem u spremačici, problem je u djevojci' i 'Umjesto da tipkaš po Instagramu i sramotiš samu sebe, radije operi robu', samo su neki od komentara

Foto: igor kralj/Pixsell/Facebook
246 komentara

Supruga nogometnog reprezentativca Domagoja Vide (29), Ivana Vida (25) nedavno je objavila fotografiju odjeće i požalila se na spremačicu pratiteljima na društvenoj mreži.

- Kakvu spremačicu imam, bolje da je nemam - napisala je Ivana i uz to na Instagramu postavila anketu u kojoj su njezini pratitelji osobno mogli glasovati o tome treba li njezina spremačica dobiti otkaz ili bi Ivana ubuduće sama morala prati odjeću.

SP 2018, Rusija - Hrvatska | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ubrzo nakon njezine objave, u obranu kolegice stale su i druge spremačice.

- Posao spremačice častan je posao i ja sam s fakultetom radila kao spremačica. Direktor hotela bio je u šoku kad sam se jedina prijavila na oglas i rekao mi je da to rijetki rade, no mene nije sramota ništa pošteno raditi jer dolazim iz radničke obitelji i sada imam svoju firmu. Mene bi bilo sramota ovako se ponašati kao Ivana jer, kako je Gundulić rekao 'Ko bi gori, sad bi doli' i obrnuto. Život i karma su čudo; kako se ponašaš kroz život, sve se vrati - napisala je jedna korisnica na društvenoj mreži, a s njom su se složili i ostali. 

Kasnije su na društvenim mrežama 'osvanuli' i mnogi drugi negativni komentari gdje su suprugu nogometaša javno kritizirali i osudili njezino ponašanje. 

Foto: Instagram

'Daj joj otkaz, spasit će se žena, da te više ne čuje ni ne vidi', 'Nije problem u spremačici, problem je u djevojci' i 'Umjesto da tipkaš po Instagramu i sramotiš samu sebe, radije operi robu' - samo su neki od mnogih komentara ljutitih korisnika društvenih mreža. 

Foto: Facebook/Screenshot

Jedna komentatorica otišla je i korak dalje pa je tako Ivanu 'optužila' da svojim ponašanjem vrijeđa siromašne.

ŠOKIRALA PRATITELJE Ivana Vida ljuta na spremačicu: Otkaz ili da perem robu sama?

- E, sad si pretjerala. Ništa drugo i ne radiš, peri si sama robu. Ovo je baš ponižavanje sirotinje - zaključila je. 

Foto: Facebook/Screenshot Ivana je česti kritičar na društvenim mrežama. Prošle godine prozvala je Vodoopskrbu i odvodnju u Zagrebu zbog prevelikog računa od 690 kuna. Zatim je razljutila korisnike pozivanjem na javno sramoćenje djevojke koja je neukusno ispod njene fotografije komentirala njezina muža Domagoja. Komentar da ona 'mora imati dobar želudac da bi spavala s takvim mužem' izbacio ju je iz takta. Ivana je bila toliko ljuta da je čak i javno objavila adresu djevojke koja ju je uvrijedila.

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iako je to protuzakonito prema Zakonu o zaštiti podataka i privatnosti na internetu, koji kaže da se osobni podaci od neke druge osobe ne smiju javno dijeliti osim ako ta osoba nije pristala, Ivana misli da nije napravila ništa pogrešno. 

- Zakoni su tu da se krše, što ne? - zaključila je bivša manekenka.

NEMOGUĆE VEZE: Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi mogli biti zajedno

Naši partneri pišu
Message