Obavijesti

Show

Komentari 5

Spremna je za nove izazove: Veliki povratak Antonije Blaće

Spremna je za nove izazove: Veliki povratak Antonije Blaće
1

Ovaj spektakl će biti sto puta zahtjevniji od ‘Big Brothera’ zbog teških uvjeta života, kaže Antonija koja je nekoliko mjeseci bila na bolovanju jer je imala zdravstvenih poteškoća

VIDEO

Vesela sam što sam se konačno vratila na posao. Živa sam, zdrava sam, uletjela sam u vremeplov, kaže voditeljica Antonija Blaće (36). Šibenčanka je nekoliko mjeseci bila na bolovanju jer je imala zdravstvenih poteškoća. U rujnu će na RTL-u voditi povijesni reality show 'Anno' koji se snima u srednjovjekovnom dvorcu Ribnik, nedaleko od Karlovca.

- Ovaj spektakl će biti sto puta zahtjevniji od ‘Big Brothera’ zbog teških uvjeta života - kaže voditeljica. Dodaje kako ona sa svojim vještinama ne bi nikada preživjela 925. jer je to doba za nju pravi horor.

- Dovela sam na set i muža koji se oduševio dvorcem Ribnik - kaže Blaće. Dodaje da bi njezin suprug, vaterpolist Hrvoje Brlečić, zbog fizičke spreme bio idealan kandidat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- On bi mogao sve natjecatelje pobacati sa zidina - smije se Dalmatinka. Kaže kako se ne bi voljela vratiti niti u jedno povijesno doba jer joj je dobro u današnjem vremenu.

show

- Nisam baš bila junak iz povijesti u školi ali imala sam peticu jer sam bila odlikaš. Ovo mi je prvi 'dublji' doticaj s poviješću – kaže Antonija.

U showu, koji će biti kombinacija realityja i igranih scena, biti će 16 kandidata. U teškim uvjetima 10. stoljeća bez struje, vode i modernih pomagala boravit će nekoliko mjeseci. Borit će se za veliku novčanu nagradu čiji iznos još nije otkriven.

- Angažirali smo dva povjesničara i nutricionista. Kandidati će učiti i latinski jer će stvari na latinskom biti napisane na glagoljici – kaže izvršni producent Zoran Janković. Dodaje kako su dobili dozvolu od restauratora da dvorac iz 13.stoljeća preurede za potrebe showa.

show

- Nismo ništa dirali po dvorcu. Samo smo 'priljubili' umjetne zidove i sakrili prostore dvorca koji nisu sigurni kako bi natjecatelji mogli slobodno boraviti – kaže producent. Čak 80% showa snimat će se pod svijećama i bakljama.

- Nabavili smo preko 5000 svijeća od pčelinjeg voska. A za potrebe snimanja imat ćemo preko 40 kamera, među kojima su i filmske, te dva drona – kaže Janković. 

show

Kralja Tomislava glumit će glumac Mladen Vulić. Njegov prvi vitez biti će glumac Marinko Prga, a za glazbu se pobrinuo pjevač Miroslav Škoro. Kandidate kroz nekoliko mjeseci očekuje spavanje na slamaricama, grijanje oko ognjišta, ručne kovačnice, ostave s keramičkim posudama i još mnogo toga.

- Prijavili su se ljudi koji znaju povijest i imaju potrebne vještine za preživljavanjem – kaže izvršni producent.

Iako će se 70% showa snimati u dvorcu Ribnik, natjecatelji će imati priliku ići i u šumu te na kupanje van zidina. Neće biti u doticaju s vanjskim svijetom, ali će im u posjetu dolaziti razni gosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje