Obavijesti

Show

Komentari 36

Sprijeda anđeo, s leđa vražica: Bivša Miss u (pre)seksi haljini

Sprijeda anđeo, s leđa vražica: Bivša Miss u (pre)seksi haljini
5

Nakon rođenja drugog djeteta i gubitka 36 kilograma Jennifer Nicole Lee postala je Miss bikinija. Danas svaki trenutak koristi da pokaže svoje savršeno tijelo

VIDEO

Fitness guru Jennifer Nicole Lee (36) privukla je poglede u Miamiju pojavivši se u izazovnoj kratkoj haljini. Nekadašnja Miss bikinija za poslovni sastanak odjenula je vrtoglavo visoke potpetice i haljinu koja je otkrivala njezina gola leđa. Ispod nje nije nosila grudnjak pa su okupljeni s leđa imali priliku vidjeti njezine gole grudi. Jennifer je postala fitness idol diljem Amerike nakon što je izgubila više od 36 kilograma poslije porođaja. Iako je nakon rođenja drugog sina imala 91 kilogram, Jennifer je 2004. godine pobijedila na natjecanju u kupaćim kostimima i postala Miss bikinija.

Mršavljenje ju je inspiriralo da započne karijeru fitness gurua. Objavila je nekoliko knjiga, DVD-a i pokrenula svoju liniju kupaćih kostima. Gostovala je kod Oprah i u nekoliko televizijih emisija te pokrenula kolekciju odjeće JNL, dizajniranu za foto i video snimanja fitness modela. 

- Kada sam smršavjela osjetila sam da mogu učiniti sve na ovom svijetu - izjavila je Jennifer.

Na svojim predavanjima pomaže ženama koje žele živjeti kvalitetan život oslobođene predrasuda da ne mogu biti seksi i poželjne ako su majke. Osim što se bavi fitnessom, Jennifer dnevno priprema najmanje tri zdrava obroka. Jede hranu siromašnu mastima, šećerom i ugljikohidratima, a najviše izbjegava šećer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ne izbjegava ugljikohidrate već ih konzumira u zdravoj mjeri pa tako u njezinoj prehrani prevladavaju i žitarice, peciva, kruh, tjestenine, a jednom tjedno si dopusti da pojede sladoled ili kolač.

- Moj cilj i strast su da pomognem povećanju kvalitete svačijeg stila života - poručila je Jennifer obožavateljima na svojoj internetskoj stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje