Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Stallone se oprostio od uloge Rockyja: 'Ovo mi slama srce...'

Stalloneov lik Balboa pojavio se u šest filmova o Rockyju od kojih se zadnji prikazivao 2006. i potom ponovno u filmu 'Creed: Legenda je rođena' 2015. u kojemu je postao trener glavnog lika Adonisa Johnsona

Foto: Pixsell/Imdb/Promo
16 komentara

Američki glumac Sylvester Stallone (72) u srijedu je natuknuo da je možda stiglo vrijeme da se oprosti od uloge boksača Rockyja Balboe, kojega je igrao u sedam filmova.

- Želim svima diljem svijeta zahvaliti na tome što su obitelj Rocky pustili u svoja srca u posljednjih 40 godina. Bila mi je najveća privilegija stvoriti i glumiti ovako značajan lik. Premda mi ovo slama srce, nažalost sve stvari moraju završiti. Volim vas drage i ljubazne ljude, a najvažnije je da Rocky nikada neće umrijeti jer živi dalje u vama - komentirao je Stallone uz video koji je postavio na Instagram u srijedu, tjedan dana nakon početka prikazivanja 'Creed II' u SAD-u.

Stalloneov lik Balboa pojavio se u šest filmova o Rockyju od kojih se zadnji prikazivao 2006. i potom ponovno u filmu 'Creed: Legenda je rođena' 2015. u kojemu je postao trener glavnog lika Adonisa Johnsona kojega je igrao Jordan.

- Ovo je vjerojatno moj posljednji rodeo jer sam mislio da je Rocky završio 2006. i bio sam vrlo zadovoljan time, a onda se ukazao jedan mladić i cijela se priča promijenila prema novoj generaciji. Novi problemi, nove avanture. Ne mogu biti sretniji, jer, dok se povlačim, kako je moja priča ispričana, tako se otvara cijeli novi svijet za publiku, za ovu generaciju - rekao je glumac u videu.

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles | Autor: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Uloga je Stalloneu u 2016. osigurala njegov prvi Zlatni globus 40 godina nakon što je bio nominiran kao scenarist za prvi film u seriji 1976.

Tema: FILM

Message