Obavijesti

Show

Komentari 25

Sreća uz treću suprugu i treće dijete: 'Sonja je za cijeli život'

Sreća uz treću suprugu i treće dijete: 'Sonja je za cijeli život'
10

Kristijan Rahimovski prije 11 mjeseci dobio je kćer Viktoriju, i to u vezi s nevjenčanom suprugom Sonjom Bajić. 'Prekrasno mi je, ali ništa ne forsiramo', rekao je glazbenik

VIDEO

Mnogo toga nas je vodilo jedno drugom, ali trebalo je proći dosta vremena da se spojimo. Nikad u životu nisam bio sretniji jer me Sonja vratila u život, rekao je zagrebački glazbenik Kristijan Rahimovski (37), sin frontmena grupe Parni valjak Akija Rahimovskog (63). U intervjuu za Gloriju, pjevač je progovorio o zajedničkom životu s partnericom Sonjom Bajić (40) i njihovom 11-mjesečnom kćeri Viktorijom. 

Instagram

- Sonja me je osvojila svojom jednostavnošću, iskrenošću i prirodnošću kakva se rijetko viđa. Nikad se u ove dvije godine nismo ni posvađali. Ona je žena za cijeli život, kako kaže jedna moja pjesma - rekao je zaljubljeni Rahimovski koji već otprije ima dvoje djece. Naime, osim malene Viktorije, Kristijan iz prošlog braka ima mlađeg sina Filipa (9), a iz druge prošle veze starijeg Davida (10).

Instagram

- Nakon što sam se 2016. godine razišao s bivšom suprugom, a godinu dana kasnije i službeno razveo od nje, prolazio sam kroz teško razdoblje. Razvod sam doživio kao osobni poraz, proživio sam nevjerojatnu bol i trebalo mi je neko vrijeme da se oporavim. Godinu i pol dana sam bio potpuno sam, usredotočen isključivo na posao i svoju djecu, sumnjajući da ću nakon neuspjele veze i braka uopće pronaći pravu osobu - otkrio je glazbenik i priznao da je njegova Sonja na kraju sve to promijenila. 

- Prekrasno mi je sa Sonjom pa vjerujem da ćemo se jednog dana i vjenčati, ali zasad ništa ne forsiramo - priznao je Rahimovski za Gloriju.

Hrvoje Banić

Iako za vrijeme rođenja malene Viktorije nije bio uz svoju nevjenčanu suprugu, doslovno je imao pristup 'prijenosu uživo'. Naime, Sonja je neke trenutke porođaja uspjela snimiti mobitelom, a glazbenik i njegovo društvo sve su to odmah popratili pjesmom te dobrom svirkom.

Iako on i njegov otac nisu oduvijek imali savršeni odnos, Kristijan je priznao da je nakon moždanog udara koji je početkom prošle godine doživio Aki, bio neprestano uz njega te mu pružao podršku u teškim trenucima.

Rahimovski doživio moždani udar: 'Ne brinite, dobro sam'
Rahimovski doživio moždani udar: 'Ne brinite, dobro sam'

- Nas dvojica nismo uvijek imali idealan odnos, vjerojatno i zato što sam smatrao da me otac dovoljno ne podupire. Ali, s druge strane, savjeti često ne pomažu pa je bolje da sam gradim glazbeni put. Kad je doživio moždani udar, stalno sam bio uz njega u Thalassotherapiji u Opatiji. Nije mi bilo lako gledati ga u takvom stanju, iako su se ondje divno brinuli o njemu, a rastužilo me i to što su ga neki već pokopali te pričali da ću ga ja naslijediti u Parnom valjku - otkrio je u intervjuu.

Marko Prpić/Pixsell

- Fizički je ojačao i nastavio nastupati, jer glazba mu je lijek, ali je promijenio neke životne navike, primjerice smanjio je pušenje i soljenje hrane - dodao je Kristijan koji je i sam nakon svega odlučio više paziti o vlastitom zdravlju.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

GROZNI SU I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...