Show

Komentari 8

Srećko iz 'Ljubav je na selu' dobio sina pa otkrio: Antonija je imala težak porod, čudesna je

Srećko iz 'Ljubav je na selu' dobio sina pa otkrio: Antonija je imala težak porod, čudesna je

Sretnu vijest o dočeku prinove u obitelji Ponjavić podijelio je Kanađanin Srećko na svom Instagramu uz posvećenu dirljivu poruku svojem sinu Petru i supruzi Antoniji koju je upoznao u showu

Bivši kandidat Ljubav je na selu, farmer Srećko Ponjavić i njegova supruga Antonija obavijestili su da su dočekali prinovu, a u dirljivoj poruci na Instagramu Srećko je otkrio da mu je supruga prošla kroz težak porod.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobro došao, sine moj, Petre Amadeuse Ponjaviću. Volimo te i sretni smo što si ovdje. Veselimo se biti tvoji roditelji. Bog te blagoslovio u svim tvojim danima. Antonija, bila si čudesna tijekom teškog porođaja - napisao je Ponjavić u opisu fotke.

Par je sretnu vijest o dolasku prinove izvijestio ranije u srpnju prošle godine, tako što je Srećko objavio fotografiju na Instagramu gdje Antonija pozira s trudničkim trbuščićem usred obiteljskog vrta.

- Beba Ponjavić dolazi - pisalo je a majici koju je nosila Antonija.

Srećko i Antonija prvo su se vjenčali kod matičara 2020. godine, a početkom lipnja prošle godine vjenčali su se i u crkvi gdje je održana ceremonija u Lethbridgeu u Kanadi, gdje par trenutno živi.

Podsjetimo, Antonija je osvojila Srećka na prvu i par tvrdi da je to ljubav bila na prvi pogled. Antonija je kasnije priznala da joj se Srećko svidio čim ga je vidjela na malom ekranu i da je on jedini razlog zašto se prijavila u Ljubav je na selu.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Najčitaniji članci