Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
112 komentara

Srećko predao dvoboj i otišao s Farme: 'Dječice, držite mi se'

Prema pravilima predfinalnog tjedna, ispali farmer nema pravo birati gazdu već će farmu u finalnom tjednu voditi cijela zajednica. Saša je primijetio kako su farmeri složniji otkako ih je sve manje na farmi...

Foto:
112 komentara

Matea je kao druga duelistica u areni imala pravo odabrati vrstu dvoboja te je tako odabraladvoboj izdržljivosti na cijevi. Iako je Srećko pokušao nagovoriti Mateu da ne odabere taj dvoboj Matea ga je ipak odabrala te je Srećko rekao da ne može pristupiti dvoboju zbogzdravstvenog stanja.

Nakon što mu je Mia objasnila pravila Farme, Srećko je zatražio doktoricu koju nije mogao ponovo dobiti jer je već ustanovila da sa svojim zdravstvenim stanjem može pristupiti dvoboju.

Foto:

„Zašto vi mene prisiljavate na nešto što ne mogu?“, uporanje bio Srećko, no to mu nije pomoglo. „Pobijedila si, ajde.“, rekao je Srećko Matei bez da jepokušao pristupiti dvoboju. „Dječice, držite se, čim poštenije i čim pravednije. Neka vam je sa srećom. Imajte zdravlje i uspjeha u životu!“, za kraj se Srećko obratio farmerima.

Foto:

Prema pravilima predfinalnog tjedna, ispali farmer nema pravo birati gazdu već će farmu u finalnom tjednu voditi cijela zajednica. Na tradicionalnom sijelu nakon dvoboja farmeri su se osvrnuli na protekli tjedan. Saša je primijetio kako su farmeri složniji otkako ih je sve manje na farmi. Maja je pak zamjerila trgovačkom putniku što ne cijeni dovoljno njihove rukotvorine, Anici je žao što su kasno shvatili da te rukotvorine mogu ponuditi i svojim klijentima.

Foto:

Farmeri su zadovoljni Aničinim gazdovanje te su to pokazali i svim palčevima u zraku, a u škrinjici se trenutno nalazi 368 dukata. Na kraju dana farmeri su se malo opustili uz tamburaše, ali su i uz pomoć voditeljice KUD-a Sanju uvježbavali ples i pjesmu koju će pokazati sutra gostima na priredbi. Farmere sutra čeka veliki dan! Kako će on proteći, ne propustite doznati u sutrašnjoj epizodi Farme!

Foto:

Naši partneri pišu
Message