Obavijesti

Show

Komentari 248

Sretan Dan žena: Seksi frajeri zbog kojih će vam curiti sline

Sretan Dan žena:  Seksi frajeri zbog kojih će vam curiti sline
1

Gledali smo ih u filmovima, na malim ekranima i velikim pozornicama. Oduševljavaju svojim talentom, ali i izgledom, zbog čega milijuni žena cijeloga svijeta za njima uzdišu

VIDEO

Iako su medijima ženske zvijezde zanimljivije te privlače više pažnje, slavni muškarci također 'zavode' svojim talentom, šarmom i izgledom. Za Dan žena odlučili smo vas počastiti najboljim 'primjercima' zgodnih muškaraca iz javnog života. 

Michael Fassbender (39)

Njemačko-irski glumac iza sebe ima dugu glumačku karijeru na kazališnim daskama i velikom platnu. Srca obožavateljica prvi put je osvojio ulogom u filmu '300' gdje je utjelovio Spartanca Steliosa. Trenutno je u vezi s glumicom Aliciom Vikender, koju je upoznao na setu filma 'Svijetlo između oceana'.

 

😱 #michaelfassy #michaelfassbender #hot #love

A post shared by Michael Fassbender (@michaelfassy) on

Tom Hardy (39)

Britanski glumac poznat po svojim neobičnim i zastrašujućim likovima postao je svjetski seks-simbol otkad se pojavio u filmu Christophera Nolana, 'Početak' 2010. godine. Kritiku i publiku osvaja svojim posebnim glumačkim stilom. Otac je dvoje djece koje je dobio u braku sa suprugom i kolegicom Charlotte Riley. 

 

Good night #TomHardy

A post shared by ᵀᴼᴹ ᴴᴬᴿᴰᵞ🌊 (@onlytomhardy) on

Stuart Reardon (35)

Ragbijaš je jedan od najdražih modela svih fitness časopisa za muškarce te je krasio naslovnice iz svih krajeva svijeta. Osim toga, ako poželite pomoć pri treniranju, možete se pretplatiti i na njegov fitness online program. 

Chris Hemsworth (33)

Australski glumac koji je utjelovio nordijskog boga Thora osim izgled, osvaja i smislom za humor. Svoju glumačku karijeru započeo je u TV seriji 'Home and Away'. Obitelj Hemsworth 'počašćena' je dobrim genima, jer Chrisov brat Liam slama srca diljem svijeta. 

Screenshot

Ryan Gosling (36) 

Glumac je zbog uloge u filmu 'Bilježnica' ostavio dojam nepopravljivog romantičara. I 13 godina nakon uspjeha tog filma, Ryan je i dalje ženama neodoljiv. Svoju 'mračnu' stranu pokazao je u filmu 'Drive', a oduševio je i kao ambiciozni jazzist u oskarovcu 'La La Land'. 

themoviedb.org

Jason Momoa (37) 

Prvi put je zaintrigirao javnost ulogom ratnika Khala Drogoa u seriji 'Igra prijestolja'. Iako je njegov lik umro već u prvoj sezoni, Momoa nije bio zaboravljen. Iako je odigrao nekoliko manjih uloga u filmovima, obožavateljice su 'došle na svoje' u seriji 'Red Road' u kojoj glumi glavnog lika, ali i u remakeu Conana. Osim toga, Jason je dobio ulogu DC-jevog Aquamana, čiji će film izaći 2018. godine. 

Henry Cavill (33)

Glumac poznat po ulozi Supermana te Charlesa Brandona u seriji 'Tudori' često krasi naslovnice časopisa uz titulu 'najzgodnijeg Britanca u Hollywoodu'. Cavill je, vjerovali ili ne, trenutno 'solo', jer je nedavno prekinuo s 19-godišnjom Tarom King za koju je nekoliko puta izjavio da je 'jača od njega' te se uz nju osjeća zaštićeno.

 

Justin Trudeau (45)

Kanadski premijer je vjerojatno jedini političar na svijetu koji se može pohvaliti fanatičnim obožavateljicama. Justin mahom šarmira svjetske liderice, glumice, pa čak i kraljice. Zgodni Kanađanin bavi se boksom i jogom, a nedavno je njegova stražnjica očarala svijet. 

Idris Elba (44)

Britanski glumac proslavio se ulogom u kultnoj seriji 'Žica' kao mafijaš Stringer Bell, a zatim je osvojio publiku i kritiku u seriji 'Luther'. Iako godinama gradi uspješnu glumačku karijeru, bavi se i DJ-iranjem, a angažirani je i kao humanitarac, zbog čega je i nagrađen 2013. godine. 

 

Cutting weight, two days before first fight, mind in the right place. Fear NO guy.

A post shared by 7dub (@7dub) on

Travis Fimmel (37)

Nekadašnji model donjeg rublja svjetsku slavu može zahvaliti seriji 'Vikinzi'. Obožavateljice je, između ostalog, osvojio i prodornim plavim očima. Iako u seriji glumi snažnog vikinga, Travis je u privatnom životu 'dječarac', a posebno je poznat po spačkama koje priprema svojim kolegama na setu seriju. 

Alexander Skarsgard (40)

Švedski glumac jedan je od razloga zašto je serija 'Okus krvi' bila veliki hit i imala vojsku obožavateljica. Alexander dolazi iz glumačke obitelji, a najpoznatiji su mu otac Stellan te brat Gustaf. Šveđanin se nedavno 'isklesao' za ulogu Tarzana te je priznao da je gotovo zaplakao kada je nakon dva mjeseca mukotrpnog režima vježbanja i prehrane uspio pojesti hamburger. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 248
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije