Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Sretna Severina spremna na vjenčanje sa Slavkom?

Pjevačica je svog novog dečka, Slavka Šainovića, upoznala s majkom Anom. Slavko iza sebe ima propali sedmogodišnji brak u kojem je dobio sina

Nel Pavletić
Foto: Nel Pavletić
13 komentara

Vidite me da sam sretna i zadovoljna, odgovorila je Severina Vučković (36) u TV emisiji na pitanje je li ponovno zaljubljena.
Novog dečka Slavka Šainovića (40) pjevačica štiti od javnosti.
- On neće biti žrtva kamera. Ja ću ga podučiti, barem bih ja to trebala znati - našalila se Seve na svoj račun.
Severinu i Slavka tijekom njezina koncerta na Krku upoznao je prijatelj, fizioterapeut iz Njivica. Prvi su put zajedno snimljeni u marini Komolac kraj Dubrovnika, nakon čega su počela nagađanja da su u vezi. Bivši konobar na cruiserima koji je otvorio veliki fitness centar u Rijeci, proveo je godišnji odmor sa Sevkom u Budvi. Nakon toga vidjeli su ih kako nakon večernje mise izlaze iz crkve na Trsatu. Severina je Slavka upoznala i s majkom Anom. To je pokrenulo nagađanja kako pjevačica planira vjenčanje sa Slavkom, iza kojeg je propali sedmogodišnji brak, iz kojeg ima sina. Seve navodno planira kupiti stan u Rijeci.

I JANICA SE ZALJUBILA U RIJECI
Naša najtrofejnija skijašica već je tri godine u vezi s Riječaninom Borisom Ivančićem. Nedugo nakon što su prohodali, Janica je u Rijeci kupila stan. U središtu grada otvorila je luksuzni kozmetički salon Fei-Fei, a zatim kupila veći stan.

Naši partneri pišu
Message