Obavijesti

Show

Komentari 3

Srpska ljepotica proslavila 31. rođendan: Hvala mom Luki...

Srpska ljepotica proslavila 31. rođendan: Hvala mom Luki...

Na fotografiji pozira s nizom buketa crvenih ruža, u potpunosti okružena poklonom kojeg je dobila od svojeg zaručnika nogometaša Luke Jovića. Zahvalila se i na brojnim čestitkama fanova

Srpska manekenka Sofija Milošević (31) na Instagramu se pohvalila ekstravagantnim rođendanskim poklonom kojeg je dobila od zaručnika nogometaša Luke Jovića.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Žena koju mediji nazivaju "najljepšom Srpkinjom" pozirala je okružena crvenim ružama, a uz objavljenu fotografiju je i zahvalila brojnim pratiteljima koji su joj poželjeli sve najbolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SOFIA (@sofijamilo)

- Hvala vam svima na porukama, učinili ste mi rođendan posebnim, a i mom zaručniku na ovim predivnim ružama - napisala je uz fotografiju. 

Sofija na Instagramu ima više od pola milijuna pratitelja koje gotovo svakodnevno razveseljava novim fotografijama, a osim selfija često objavljuje i fotografije sina koji je prije tjedan dana "napunio" šest mjeseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Atraktivna srpska manekenka i njezin zaručnik, nogometaš, nedavno su preuredili luksuznu kuću u Španjolskoj, a navodno će živjeti u Frankfurtu, i to u hotelskom resortu Villa Kennedy koji ima pet zvjezdica.

Međutim, golupčići nisu htjeli komentirati ove navode, pišu srpski mediji.