Obavijesti

Show

Srpski glazbenik preminuo u 45. godini, pišu mu dirljive poruke: Putuj s anđelima, dobri čovječe

Srpski glazbenik preminuo u 45. godini, pišu mu dirljive poruke: Putuj s anđelima, dobri čovječe

Uzrok glazbenikove smrti još uvijek nije službeno potvrđen. No mediji javljaju da se društvenim mrežama širi priča kako je preminuo od srčanog udara

VIDEO

Vijest o smrti Aleksandra Banjca (44), poznatog klavijaturista, skladatelja i aranžera pogodila je njegove kolege s estrade koji se od njega porukama opraštaju na društvenim mrežama, javlja Radio Sarajevo.

- Bože moj...  ne znam kako je ovo moguće... slomilo me... Napustio nas je jedan od najboljih muzičara, kolega i prijatelj, veliki uzor, poseban čovjek. Jako sam te volio i poštivao veliki glazbeniče i dragi prijatelju. Putuj sretno. Zbogom Baki - napisao je na Facebooku glazbenik Ante Gelo (46).

Bože moj....ne znam kako je ovo moguće....slomilo me... Napustio nas je jedan od najboljih muzičara, kolega i prijatelj,...

Objavljuje Ante GeloUtorak, 27. travnja 2021.

- Putuj s anđelima, divni dobri čovječe - na svojem je profilu uz zajedničke fotografije napisala pjevačica Amira Medunjanin (49).

💔 Putuj sa anđelima... divni, dobri čovječe... Aleksandar Banjac

Objavljuje Amira MedunjaninUtorak, 27. travnja 2021.

Uzrok glazbenikove smrti još uvijek nije potvrđen. No društvenim mrežama širi se priča da je preminuo u svom studiju od srčanog udara, javlja Večernji list.

Kao studijski aranžer Banjac je surađivao je s Dinom Dvornikom, Vladom Georgievim, Aleksandrom Radović, Jelenom Tomašević i mnogim drugim poznatim izvođačima. Svirao na više od 40 albuma pop glazbe, a 2007. pridružio se trećem koncertu Zdravka Čolića na beogradskoj Marakani.

Inače, Aleksandar Banjac rođen je 22. prosinca 1976. godine u Ćupriji, a sviranje klavijatura zavolio je još u osnovnoj školi. Završio je srednju glazbenu školu u Novom Sadu, a potom upisao Akademiju umjetnosti. U prvoj polovici '90-ih godina prošlog stoljeća  postao je član sastava Revir, a onda i funk r&b benda Colibri s kojim se proslavio. 


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...