Obavijesti

Show

Komentari 83

Srpski tabloid poručuje: E, pa, Samire, burazeru, nemoj lagati!

Srpski tabloid poručuje: E, pa, Samire, burazeru, nemoj lagati!
3

Nakon što je nogometaš na Facebooku napisao da je srpski Alo! izmislio da je on ludovao na cajkama, tabloid mu je poručio da nauči biti šmeker da ne ostane papak

VIDEO

Nakon što je srpski dnevni list Alo! objavio da je Sammir (25) bio u Beogradu i cijelu noć tulumario slušajući cajke, nogometaš ih je optužio za laži i izmišljotine. 

- Vidim da se u medijima pojavila vijest da sam vikend proveo u Beogradu. Ovim putem želim demantirati te informacije. U Beogradu sam bio prije tri mjeseca na pregledu i terapijama tetive kod gospođe Marijane Kovačević, i to uz dopuštenje kluba. Nakon terapija izašao sam s poznanicima na piće (ne na cajke i ne cijelu noć!) te nas je netko slikao i sada te slike dodao uz izmišljeni članak - branio se Sammir na Facebooku.

 'Zar pijanac da nas proziva'

'E, pa, Samire, burazeru, nemoj da lažeš!', poručuje nogometašu srpski tabloid Alo! koji je nakon Sammirove objave na društvenoj mreži objavio članak u kojem se pitaju 'Zar pijanac da nas proziva', objašnjavajući kako imaju konkretne dokaze da je Sammir tulumario uz cajke prošli vikend, a ne prije tri mjeseca, te da se zabavljao u društvu bivšeg reprezentativca BiH Elvira Bolića i makedonske manekenke Aleksandre Nakove te nepoznatih ljepotica do ranojutarnjih sati. 

- Pio je vodu dok su djevojke u njegovu društvu pile šampanjac. Mlakonja... - piše Alo. Sve o Sammirovu provodu otkrila im je glasnogovornica kluba Tijana Stojiljković.

- Sammire, moj dječače plavi, nauči da budeš šmeker, inače ćeš cijelog života ostati papak - poručuju nogometašu iz tabloida. Dodaju kako se osim njega na cajkama provodio i Ivan Rakitić, no on to nikad nije krio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...