Show

Komentari 8

Starleta leti na prvorazrednim sjedalima, ne mari za bankrot

Starleta leti na prvorazrednim sjedalima, ne mari za bankrot

Katie nije brinula zbog novca dok je rezervirala skupa mjesta. S obzirom na to da prvoklasna mjesta u avionu koštaju između 35.000 i 52.000 kuna, većina može 'sanjati' o takvom luksuzu

Starleta Katie Price (41) mogla bi uskoro proglasiti bankrot, nakon što je prošle godine prijavila dug od 17.5 milijuna kuna. međutim, bivša manekenka nije dopustila da joj brige oko novca smetaju u njenom i dalje raskošnom životu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Novu je godinu proslavila na odmoru u Tajlandu sa svojim najstarijim sinom Harveyem (18). Na društvenim je mrežama podijelila fotografiju kako na povratku kući sjede u avionu u prvom razredu, piše The Sun

Katie nije brinula zbog novca dok je rezervirala skupa mjesta. S obzirom na to da prvoklasna mjesta u avionu koštaju između 35.000 i 52.000 kuna, većina može 'sanjati' o takvom luksuzu, dok Price ne razmišlja o cijenama pa troši i dalje.

Harvey je djelovao kako uživa u udobnim sjedalima i dodatnim prostorima za noge. Smiješio se na fotografiji koju je Katie objavila i napisala: Moj Harvey medvjedić'. 

Starleta je novogodišnje putovanje iskoristila za razmišljanje o promjenama koje želi napraviti u 2020.,pa je kratko poručila svojim pratiteljima na društvenim mrežama: 'Novi dan, novi početak, nova godina. Pričekajte i vidite moju neovisnu žensku stranu'. 

Inače, nedavno je najavila kako želi renovirati svoju 'odvratnu rezidenciju', kako sama naziva vlastitu kuću. Radovi su započeli, međutim troškovi uređenja su se izmakli kontroli. Price je zbog neočekivanih problema, navikla na luksuzan život i krpice, morala preseliti kod prijateljica koje su je primile u slobodnu sobu dok se ne snađe. Katie tako sada živi u predgrađu iznad frizerskog salona.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Najčitaniji članci