Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

Stavros progovorio o bolesnom sinu: Jedva nosim teški križ...

Bio sam totalno lud. Nema što nisam radio. S 12 godina počeo sam se baviti ovim poslom. Sve sam živo probao. I alkohol i drogu. Bilo je svega, otkrio je popularni pjevač

Foto: Igor CC Kelčec
54 komentara

Nakon burne mladosti, Jasmin Stavros (63) smirio se tek kada je upoznao suprugu Žarku.

- Počeo sam živjeti neki drugi život i sad sam zadovoljan. Ali dobro da sam prošao sve jer neke stvari čovjek ipak treba proći. Ništa u životu ne bih mijenjao - rekao je i otkrio da je na novom albumu 'Duga je noć' pjesma koju je posvetio bolesnoj majci. Stavros strepi i za bolesnog sina Krešimira.

Foto: Denis Lončar/privatni album

- Obično kad želimo nešto na silu napraviti sve se izjalovi. Bog jednostavno ima svoj plan. Tako i do kad ću ja nositi taj moj teški križ, a on je stvarno toliko težak da mi ga već jedva leđa nose. Pretežak je - rekao je glazbenik za In Magazin, a prenosi Dnevnik.hr.

- Čovjek bi u mojoj situaciji bez problema posegnuo za alkoholom ili nekom drogom da pobjegne od tih problema. Međutim ja sam rješenje pronašao u Evanđelju i to mi je izlaz iz te teške priče - zaključio je.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dok je Krešimir imao tri i pol mjeseca liječnici su mu punktirali kralježnicu kako bi provjerili ima li epilepsiju i tada je dobio virus meningitisa. S pet godina dobio je hidrocefalus te mu je ugrađena prva pumpa koja regulira krvni tlak u mozgu. Drugu su mu ugradili kad je navršio 13 godina i tu je imao do 30-e. 

Kad su zamijenili pumpu došlo je do komplikacija zbog kojih je u narednih nekoliko godina operiran desetak puta

Za razliku od danas, Jasmin je u mladosti bio puno neozbiljniji.

- Bio sam totalno lud. Nema što nisam radio. S 12 godina počeo sam se baviti ovim poslom. Sve sam živo probao. I alkohol i drogu. Bilo je svega. Svašta sam u životu prošao i na vrijeme sam povukao ručnu kočnicu - otkrio je. 

 

Naši partneri pišu
Message