Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
41 komentara

Stavros strepi za sinov život: U tri godine bio na 10 operacija

Krešo Vasić (32) bolestan je otkad su mu u dobi od tri i pol mjeseca punktirali kralježnicu te je zbog postupka dobio meningitis. Cijeli se život bori, donosi Story

J. Galoić
Foto: J. Galoić
41 komentara

Pjevač uz pomoć supruge Žarke uspijeva izdržati nevolje koje im je život donio. Bolest sina naziva križem i sretan je što je Krešo (32) dobro jer ima obitelj koja je uz njega. Jasmin Stavros (57) u intervjuu za Story ispričao je kako se već dugi niz godina bori za život svog sina.

Dok je Krešo imao tri i pol mjeseca liječnici su mu punktirali kralježnicu kako bi provjerili ima li epilepsiju i tada je dobio virus meningitisa. S pet godina dobio je hidrocefalus te mu je ugrađena prva pumpa koja regulira krvni tlak u mozgu. Drugu su mu ugradili kad je navršio 13 godina i tu je imao do 30-e. 

Kad su zamijenili pumpu došlo je do komplikacija zbog kojih je Krešo u posljednje tri godine operiran desetak puta, a njegov otac Jasmin svaki dan strepi za njegov život. 

- Nekoliko mi se puta dogodilo da sam zbog svega bio psihički iscrpljen i prazan. Danas kad se probudim i vidim da se i Krešo probudio, zahvalim Bogu što mogu s njim popiti kavu - rekao je Stavros.

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Naši partneri pišu
Message