Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
57 komentara

Stigla je! Naomi Watts snimat će film o Lady Di u Hrvatskoj

Glumicu su fotografirali ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu gdje snima film 'Uhvaćeni u letu'. U fokusu filma su posljednje dvije godine Dianina života

Pixsell
Foto: Pixsell

Australsku glumicu fotografirali su ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu gdje snima film 'Uhvaćeni u letu'. Naomi Watts (43) na više lokacija u Hrvatskoj snimat će biografski film o pokojnoj princezi Diani. U filmu će biti prikazane posljednje dvije godine Dianina života prije tragične smrti u prometnoj nesreći u Parizu 1997. kad su je hvatali paparazzi. U fokusu filma je princezina tajna ljubavna afera s doktorom Hasnatom Khanom

'Jedino Naomi može glumiti princezu'

Glumica je nedavno priznala kako je pod stresom zbog uloge princeze Diane. 

- Ona je dio naše povijesti, bila je nevjerojatna i fascinantna žena čiji je život imao tragičan završetak - izjavila je Naomi te dodala je da je razmišljala čak i o tome da odbije ulogu u filmu, ali ipak to nije mogla.

Glumica je neko vrijeme provela u Kensingtonu u Londonu kako bi se pripremila za ulogu, a posjetila je i Dianina najdraža mjesta kako bi se što bolje uživjela u ulogu. Njezin kolega u filmu Naveen Andrews, koji u filmu glumi doktora Khana, rekao je kako je Naomi jedina glumica koja može odglumiti princezu. 

Redatelj filma je Oliver Hirschbiegel koji je pohvalio Naomi i opisao je kao izuzetnu glumicu punu topline, ljudskosti i suosjećanja. 

Naši partneri pišu
Message