Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Stižu čestitke sa svih strana: 'Franka, želimo ti svu sreću...'

Frankin menadžer Siniša Bevanda rekao nam je kako se pjevačica osjeća dobro te da će nastaviti s koncertima, a ima i novu pjesmu za koju će ubrzo snimiti spot

21 komentara

Nakon što su pjevačica Franka Batelić (27) i suprug Vedran Ćorluka (33)  iznenadili viješću da će njihova obitelj dobiti novog člana, paru čestitke stižu sa svih strana.

Foto: Instagram

Tako su obitelji Ćorluka čestitali i 'Vatreni' reprezentativci Šime Vrsaljko (27), Dejan Lovren (30), Ivan Perišić (30) te njegova supruga Josipa (31), supruga nogometaša Matea Kovačića (25), Izabel (25), djevojka Tina Jedvaja (23), Dina Dragija (22), žena Domagoja Vide (30), Ivana (25).

Foto: Instagram

Čestitkama su se pridružili i ostali estradnjaci. 

- Predivno. Čestitam - napisala je Franki, radijska voditeljica Ivana Mišerić (33), a s njom su se složili Sonja Kovač (35), Tatjana Jurić (37), Marijana Batinić (38), Lana Klingor Mihić (38), Tihana Lazović (29), glumica Sementa Rajhard (28), Iva Radić (42), pjevač Marko Tolja (35), Anita Dujić (34), Mirna Maras (40), Viktorija Rađa (42), Ivana Kindl (41). 

Foto: Instagram

- Ajme. Čestitke, kako si divna - pohvalila je pjevačicu, pobjednica ovogodišnjeg showa 'Ples sa zvijezdama' Gabriela Pilić.

Foto: Instagram

Frankin menadžer Siniša Bevanda rekao nam je kako se pjevačica osjeća dobro te da će nastaviti s koncertima, a ima i novu pjesmu za koju će ubrzo snimiti spot. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2020 will be a special one😉 our little family is getting bigger ❤️ @frankaofficial_ #lavzju

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

- 2020. će biti posebna, naša mala obitelj se povećava - pohvalio se i nogometaš na društvenoj mreži.

Naši partneri pišu
Message