Obavijesti

Show

Komentari 8

Stjepan: Zagrlio sam Grašu, kao bebi mi je spasio život...

Stjepan: Zagrlio sam Grašu, kao bebi mi je spasio život...
7

RADO POMAŽU Tadašnji menadžer Edwin Softić čuo je za bebu kojoj je bila hitno potrebna operacija. Petar i Danijela sve su osigurali i platili

VIDEO

Imao sam samo tri mjeseca kad mi je jedan bubreg počeo otkazivati i bilo je upitno hoću li preživjeti. Danijela Martinović i Petar Grašo platili su mi operaciju te spasili život, kaže Stjepan Antolović iz Osijeka (18).

Duje (6): 'Kad narastem, bit ću Petar Grašo i pjevati kao on'
Duje (6): 'Kad narastem, bit ću Petar Grašo i pjevati kao on'

Danas radi u Umagu kao sezonski kuhar. Kad je čuo da će Grašo pjevati na Croatia Openu, najuglednijem teniskom turniru u Hrvatskoj u kompleksu Stella Maris, nije odolio da još jednom zahvali spasitelju.

Susret mladića i pjevača iza pozornice, uoči početka dvosatnog koncerta, bio je prepun emocija. Osim Graše, tu je bila i Danijela Martinović, koja je u ponoć proslavila rođendan. Kad se Antolović iznenada pojavio, i Danijeli i Petru umalo su potekle suze radosnice. Izgrlili su se i doimali poput obitelji koja se vidjela nakon mnogo godina. Raspričali su se, Stjepan im je govorio što radi i kako živi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vremena je, nažalost, bilo malo, jer 5000 fanova glasno je vani skandiralo i čekalo Petra da izađe.

Miljenik: U Umagu su skandirali Petru Graši i prije nego što je koncert počeo. Kasnije ga nisu puštali s pozornice

- Krucijalnu ulogu u svemu imao je moj tadašnji producent Edwin Softić koji je saznao za bebu kojoj hitno treba pomoć. Odmah smo se angažirali i dovezli ga iz Osijeka u zagrebački Klinički bolnički centar Rebro kod doktora Martinice na operaciju. Nakon toga Stjepan i ja vidjeli smo se nakratko, kad je on imao svega četiri godine u Osijeku na koncertu - raznježio se Grašo.

Nisu tad mogli o svemu razgovarati kao danas. Stjepan je ponovio da mu je kao bebi naglo počeo otkazivati lijevi bubreg i liječnici su već prognozirali ono najgore. Nasreću, pojavio se njegov dobročinitelj.

Grašo ga je, među ostalim, upitao kako je danas, ima li zdravstvenih problema, a Stjepan mu je odgovorio da nema te da redovito ide u teretanu i igra nogomet kao da se ništa nikad nije i dogodilo. Rastanak je bio bolan jer koncert se morao odraditi.

Petar Grašo pjevao je malenoj Lei Mirt (9): 'Ti si moje zlato...'
Petar Grašo pjevao je malenoj Lei Mirt (9): 'Ti si moje zlato...'

Danijela Martinović je vani brisala suze, a Petar Grašo je zamolio da ga se na trenutak ostavi samog prije nego što počne pjevati. Stjepan je, dakako, tijekom nastupa bio u prvim redovima, a Grašo i nakratko Danijela otpjevali su svoje najbolje pjesme odazivajući se i na mnogobrojne pozive za bis. Par koji je zajedno 21 godinu često zajedno nastupa.

Oboje imaju iznimno uspješne i zasebne karijere. Jednako kao i njihove uspješnice, fanovi vole njihovu humanost i dobročinstvo, po kojima su oboje poznati. Danijela ne skriva da ih svi ispituju kad će se napokon vjenčati i postati roditelji. Oni pak ne vole da ih požuruju.

- Brak je devalvirao i taj papir više ništa ne znači. Petru ću roditi bebu i bez braka. Ne osjećam se staro niti mi biološki sat kuca pretjerano brzo - kaže pjevačica, koja je spremna za majčinstvo.

VIDI OVO: Nevjerojatne slike sinoćnjeg dočeka Vatrenih na Trgu!

Susret pun emocija: Zadnji put su se vidjeli kad je Stjepan imao četiri godine
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija