Show

Komentari 42

Što gledati u rujnu: Na male ekrane stiže ovih šest emisija

Što gledati u rujnu: Na male ekrane stiže ovih šest emisija

'Gospodin Savršeni', 'Ljubav je na selu', 'Život na vagi', 'Supertalent', 'Kuhan i pečen' te 'Tko želi biti milijunaš' showovi su koji ove jeseni kreću na malim ekranima.

Ove jeseni očekuje nas bogati i raznolik sadržaj na malim ekranima.

Gospodin Savršeni 

Ljubitelji reality showova moći će pratiti drugu sezonu 'Gospodina Savršenog' u kojem će se 19 kandidatkinja boriti za srce još uvijek nepoznatog muškarca. Djevojke dolaze iz cijele Lijepe naše uključujući i regiju. Prva epizoda s emitiranjem kreće 9. rujna na RTL-u. 

Pogledajte koje se sve kandidatkinje bore za srce Savršenog. 

Ljubav je na selu 

U jesen kreće i 11. sezona 'Ljubav je na selu', no razlikuje se od ostalih po tome što je ovo prva međunarodna sezona popularne emisije. Farmeri iz  Australije, Njemačke, Kanade, Čilea i Ekvadora pokušat će pronaći svoju srodnu dušu. Svi su oni porijeklom Hrvati i željeli bi se zaljubiti baš u nekoga iz Hrvatske. 

To su Daniel Granja (25) koji dolazi iz Manglaralta iz Ekvadora, gdje njegova obitelj ima farmu na kojoj uzgaja egzotično voće, Darinka Ljubica Goravica Green (52) koja živi u gradiću Iquiqueu. Njezina obitelj potječe iz Dubrovnika, a i sama je živjela u Hrvatskoj gdje je studirala i stvorila obitelj.

Domino Santro (61) rođeni Zagrepčanin, no život ga je još u mladosti odveo daleko od domovine pa je tako živio u Italiji, Francuskoj, Danskoj, Meksiku te Kaliforniji, a sada se skrasio u njemačkom Berlinu.

Iz kanadskog Lethbridgea dolazi Srećko Ponjavic (33). Otac mu je Hrvat rođen u Kanadi, a majka mu je iz Hrvatske. Tu je i Jack Vukoja (51) koji se u grad Wallan u blizini Melbournea preselio kad je imao samo šest mjeseci. Jako je ponosan na to što je Hrvat i volio bi pronaći Hrvaticu s kojom bi, šali se, napravio još Hrvata.

Datum emitiranja još uvijek nije poznat. 

Život na vagi 

Četvrta sezona 'Života na vagi' ne donosi samo nove kandidate već i dva nova trenera. Riječ je o Maji Ćustić (36) i Edinu Mehmedoviću, magistrima kineziologije koji će pomoći kandidatima da promijene dosadašnji način života, zdravije se hrane te izgube višak kilograma.

- Jako sam sretna sa svojim kandidatima. Stvarno su svi jako motivirani, vlada dobra vibra i pozitiva. Imamo par zafrkanata u timu tako da to puno znači. I ja se volim šaliti - rekla je Maja za RTL Exkluziv

U četvrtom izdanju popularnog showa kandidati su prosječno teško 157 kilograma. Datum emitiranja još uvijek nije poznat. 

Supertalent 

U rujnu na Novoj TV s emitiranjem kreće i show 'Supertalent'. Osim brojnih talenata iz raznoraznih dijelova Lijepe naše, na ovogodišnjem Supertalentu gledatelji će imati priliku vidjeti i natjecatelje iz raznih zemalja svijeta poput Britanca Steviea Starra te Talijana Lorenza Guslanda koji su oduševili dobro poznati žiri - Maju Šuput (39), Janka Popovića Volarića (39), Martinu Tomčić (44) i Davora Bilmana (44). 

- Mislim da su nam se kriteriji malo postrožili, jer prošle godine kako je nama bila prva sezona, nismo znali što možemo očekivati od kandidata, pa smo mi bili malo blagonaklonjeniji - izjavila je Maja za Dnevnik.hr. Datum emitiranja još uvijek nije poznat. 

Kuhan i pečen 

U jesenskoj shemi HRT-a najavljen je veliki reality serijal 'Kuhan i pečen' koji će se emitirati na Drugom programu HTV-a. Temelji se na izvornom formatu koji je osmislio Fresh One Productions Jamieja Olivera, a distribuira ga BBC Studios. U emisiji sudjeluju kuhari amateri, a u prve četiri epizoda showa natjecat će se po četiri kandidata kojima pomažu poznati domaći celebrity chefovi - David Skoko, Mate Janković, Anita Margić, Ivana Bekavac, Ivan Erak i Christian Misirača

- Unutar jedne emisije, u pravilu od 48 minuta, kuha se tri puta. Četiri su natjecatelja u jednoj emisiji. U prvome krugu natječe se njih dvoje, a pomaže im poznati profesionalni kuhar. Pobjednik tog kruga čeka svojega suparnika u trećem krugu emisije. U drugome se krugu natječe novi par, kojemu također pomaže njihov profesionalni kuhar. Pobjednik tog kruga I pobjednik prvoga kruga “nakuhavaju” se potom u trećem krugu u kojemu u pola sata moraju skuhati i glavno jelo I desert, ali svaki natjecatelj tada ima “samo za sebe” svojeg profesionalnog kuhara. Pobjednik emisije čeka pobjednika iduće tri emisije kako bi se s njima suočio u polufinalnoj emisiji, na kraju koje  dobivamo jednoga od četiri finalista - izjavile su urednice showa Andrijana Škorput i Mirna Dvorščak za HRT

Voditeljica ovog televizijskog formata bit će Ana Vučak Veljača (32).  Datum emitiranja još uvijek nije poznat. 

Tko želi biti milijunaš? 

Kviz 'Tko želi biti milijunaš?' vraća se na male ekrane 19. rujna 2019., a bit će emitiran na programu HTV 1 U 20:05 sati. Ovo će biti osma sezona hrvatske verzije 'Milijunaša', a prijave za sudjelovanje već su otvorene.

Prethodnih sedam sezona prikazivalo se u razdoblju od 2002. do 2010. te su bilježile rekordnu gledanost. U tih sedam sezona samo je jedna osoba postala milijunašem, točnije milijunašicom. Profesorica hrvatskog jezika Mira Bičanić (46) 2003. točno je odgovorila na sva pitanja i osvojila milijun kuna. 

'Tko želi biti milijunaš?' licencni je natjecateljski televizijski format kviza znanja Sony Pictures Televisiona u kojem natjecatelj odgovara na 15 pitanja općeg znanja. Nastoji točno odgovoriti na pitanja od kojih svako ima četiri ponuđena odgovora uz pomoć tri džokera.

 

Najčitaniji članci