Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
70 komentara

Što si je to napravila od lica? Meg Ryan se smije kao Joker

Glumica na licu nema ni jednu jedinu boru, a usnice su joj toliko 'napumpane' da izgleda kao Joker kad se nasmije. Boji se starenja i želi zauvijek izgledati mladoliko

Internet/Rex
Foto: Internet/Rex
70 komentara

Slovila je za jednu od najljepših žena u Hollywoodu. Malo tko mogao je ostati ravnodušan kad bi se Meg Ryan (51) nasmijala i poigrala se svojim plavim uvojcima. Bila je simpatična i pomalo otkačena žena o kakvoj je sanjao svaki muškarac. Situacija je sad ipak malčice drugačija. 

Glumici se ne može osporiti da je, s obzirom na godine, i dalje dobro građena, no dovoljan je jedan pogled na njeno lice da se shvati da ne stari ni najmanje graciozno. Meg je bila na Taormina filmskom festivalu na Siciliji i sve okupljene šokirala svojim izgledom. 

Ryan na licu nema ni jednu jedinu boru, usnice su joj toliko 'napumpane' da izgleda kao Joker kad se nasmije. Prije četiri godine počela su šuškanja da se Meg boji starosti i da želi što duže izgledati mladoliko pa je otišla 'pod nož' kako bi očuvala ljepotu. 'Joker-osmjehom' i 'okamenjenim' licem sama potvrđuje glasine.

#zajedno24sata
Naši partneri pišu
Message