Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Stoka je nadbiskupu repao o ovisnosti o kokainu i grijesima

Kad klincima protiv droge krenu pričati psiholozi, oni im se smiju jer znaju više od njih, a kad im to govorim ja, koji sam u drogama bio dva desetljeća, mislim da to bolje dožive, kaže reper

Foto: Privatni album

U Prvoj sušačkoj gimnaziji u Rijeci reper Marin Ivanović Stoka (36) srednjoškolcima je predstavio novi album i istoimenu predstavu - “Stara škola kreka: Iz tame u svjetlo”, u kojoj otvoreno progovara o nekadašnjoj ovisnosti o kokainu.

STOKA: 'Od predoziranja i smrti spasio me Bog jer ima plan za mene'

- U dvosatnom druženju dotakli smo mnoge teme, a vrhunac se dogodio kad je nadbiskup oduševljeno slušao pjesmu ‘Glas ljubavi’ - kaže Stoka, koji u toj pjesmi repa o svojim nekadašnjim porocima i načinu života te o tome kako mu je vjera u Boga promijenila život.

U zahvali okupljenima Stoka je riječkog nadbiskupa Ivana Devčića prozvao biskupom, no ovaj mu to, kaže Stoka, uopće nije zamjerio.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Mala greška, eto. Ali divno smo se družili i svjedočili vjeru. Pustio sam im i rap da vide što je to - kaže Stoka, kojeg su u školu pozvali vjeroučitelji.

- Kad klincima protiv droge krenu pričati psiholozi, oni im se smiju jer znaju više od njih, a kad im to govorim ja, koji sam u drogama bio dva desetljeća, mislim da to bolje dožive - kaže Stoka, kojem je 400 srednjoškolaca oduševljeno pljeskalo. Njegova monodrama premijeru će imati u veljači u zagrebačkoj Vidri. 

Naši partneri pišu
Message