Obavijesti

Show

Komentari 8

Stroga dijeta Kendall Jenner: Pijem 12 šalica čaja dnevno

Stroga dijeta Kendall Jenner: Pijem 12 šalica čaja dnevno
6

Manekenki, koja je ove sezone nosila revije za neke od najvećih dizajnerskih imena, najdraža fizička aktivnost je trčanje, a u prehrani su joj neizostavni voće i povrće

VIDEO

Članica obitelji Kardashian, koja gradi karijeru modela, otkrila je da svoj dan obično započinje uz šalicu čaja za detoksikaciju. 

- Dnevno ih popijem čak 12 - otkrila je Kendall (18). Kad želi nešto prigristi uglavnom jede jabuke, a prehrana joj se sastoji od puno voća i povrća te nemasnih proteina. 

Manekenki, koja je ove sezone nosila revije Marca Jacobsa, Tommyja Hilfigera, Donne Karan, Diane von Furstenburg, Dolce & Gabanne, omiljena fizička aktivnost je trčanje. Između napornih revija i večernjih partija, trudi se pronaći vremena za odmor. 

- Potrebno mi je najmanje sedam, osam sati sna kako bih mogla normalno funkcionirati - ispričala je Kendall. 

Iako pazi na prehranu, s vremena na vrijeme si ipak priušti nešto slatko. Kendall se svim silama trudi uspjeti u modnom svijetu, a to joj otežavaju ostale manekenke koje su navodno u backstageu tijekom revija gasile cigarete u njezinim pićima. 

Kirurg: Kylie (17) je smanjila nos i povećala usta

Na udaru kritičara je i Kylie, Kendallina 17-godišnja sestra, koju se putem medija optužuje da se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima. 

- Kylie svakim danom sve više nalikuje na Kim - komentirao je plastični kirurg, Anthony Young, za Radar Online. 

- Njezino lice promijenilo se u zadnje tri godine. Plastična operacije zasigurno su tu imale svoju ulogu - rekao je liječnik. Detaljno je proučio njezino lice. 

- Obrve su joj zaobljene i povišene što je moguća posljedica ubrizgavanja botoksa u čelo i oko očiju. Nos joj je tanji, dok su joj usta duplo veća  - zaključio je. Dodao je da Kylie izgleda odlično, ali ne kao tipična 17-godišnjakinja. Zbog njezine dobi, roditelji su morali odobriti sve spomenute pothvate. 

Kourtney više ne broji koliko je kolača pojela

Dok Kendall i Kylie paze na svoj izgled, njihova najstarija polusestra Kourtney (35), uživa u slatkom dok iščekuje rođenje svog trećeg djeteta. 

Da se potpuno opustila, pokazuje i fotografija koju je objavila na Instagramu. U hotelu u kojem je boravila uživala je u hrpi kolača. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...