Obavijesti

Show

Komentari 11

Strogo povjerljivo: Od glumaca skrivali scenarij zadnje sezone

Strogo povjerljivo: Od glumaca skrivali scenarij zadnje sezone
3

Iako se u kratkom videu ne prikazuju novi kadrovi, već scene iz dosadašnjih epizoda, otkriveno je kako će osma sezona biti lansirana u travnju 2019. godine. Također, autori su otkrili kako osma sezona ima šest epizoda

VIDEO

Dugo iščekivani trailer posljednje sezone 'Igra prijestolja' ugledao je svijetlo dana, a obožavateljima mega popularne serije napokon je otrkiveno kada će se prikazivati premijera prve epizode. Autori serije David Benioff (48) i Dan Weiss (41) još su u ljeto 2017. najavili kako će osmoj sezoni posvetiti najviše vremena, točnije godinu i pol. Pretpostavlja se da je na osmu sezonu serije utrošeno najviše novaca do sada, skoro 100 milijuna kuna samo po jednoj epizodi.  

Iako se u kratkom videu ne prikazuju novi kadrovi, već scene iz dosadašnjih epizoda, otkriveno je kako će osma sezona biti lansirana u travnju 2019. godine. Također, autori su otkrili kako osma sezona ima šest epizoda, za razliku od svih dosadašnjih koje su imale sedam, ali navodno će trajati 80 minuta ili više. 

Detalja je malo, a razlog tome je curenje informacija o seriji za vrijeme snimanja sedme sezone. Upravo zbog toga scenarij za osmu sezonu glumci nisu dobili na papiru. 

- Scenarij moramo slušati kroz slušalice - izjavio je Nikolaj Coster-Waldau (48) koji u seriji glumi Jamieja Lannistera. Njegov kolega Peter Dinklage (49) u seriji tumači ulogu patuljka Tyriona Lannistera, a za Entertainment Weekly ispričao je kako će posljednja bitka biti brutalno krvava, a u usporedbi s bitkom Kopiladi djeluje kao zabavni park. 

Posljednju bitku u traileru najavljuje i jedan od glavnih likova, Jon Snow. 

- Postoji samo jedan rat koji je zaista bitan. I on je tu - izgovara glumac Kit Harington (31). 

Autorima serije bilo je bitno da posljednja sezona izađe na male ekrane prije 31. zbog dodjela nagrade Emmy. Za tu se nagradu uzimaju u obzir samo one serije koje su emitirane prije navedenog datuma. 

NOVI BOLESTAN INTERNETSKI TREND: Ljudi si sami "operiraju" noseve?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...