Obavijesti

Show

Komentari 78

Studentica: Alexis Sanchez mi je ponudio 8.500 kuna za seks

Studentica: Alexis Sanchez mi je ponudio 8.500 kuna za seks

Nogometašev stan, tvrdi Sobierajska, posjetila je četiri puta. Prestali su se viđati kad je otkrila da nogometaš ima djevojku. Bivša djevojka napustila ga je kad je u ormaru njihove spavaće sobe otkrila dvije cure

VIDEO

Studentica Paulina Sobierajska (20) tvrdi kako ju je Alexis Sanchez (29) zavodio u londonskom restoranu i nudio joj novac za seks.

Neki zgodan dečko me je gledao i smješkao mi se. Nisam znala tko je on. Pozvao me k sebi što je bilo malo čudno - ispričala je studentica. Po nju je, dodaje, došao muškarac i rekao joj kako je jedan posebni gost želi vidjeti.

Pitala je, tvrdi, tko je taj gost, na što joj je muškarac objasnio kako se radi o Alexisu Sancheru, nogometašu Arsenala.

- Rekao mi je da Alexisa zanima koliko novaca tražim da spavam s njim,. Bila sam šokirana. Htjela sam se našaliti i rekla mu da tražim 10.000 funti - ispričala je Sobierajska. Nakon što je čuo da traži oko 85.000 kuna, čovjek je uzeo njezin broj.

Sanchez joj se, kaže studentica, odmah javio s porukom da dođe do njegova stola. Navodno ju je ponovno pitao koliko traži za seks na što je ona ponovila odgovor. Nogometaš je tada ponudio i 500 funti za nju, a 500 za prijateljicu, ali je kasnije rekao da će joj platiti 800 funti.

- Možemo se poljubiti i voditi ljubav - napisao je Sanches studentici, a ona je dodala kako ne razumije baš španjolski.

- Ljubav ne poznaje dijalekte. Volim te - odgovorio joj je te navodno poslao notes unutar kojeg je bilo 1000 funti i adresu svog stana.

Kad je došla do njega, izvodio joj je striptiz i točio joj crveno vino.

Nogometašev stan, tvrdi Sobierajska, posjetila je četiri puta.

- Rekao mi je da jako voli plavuše i da je zaljubljen u mene. Ponašao se kao da sam mu supruga - tvrdi studentica. Prestali su se viđati kad je otkrila da nogometaš ima djevojku.

- Kad sam vidjela njihovu fotografiju, postalo mi je jasno da je sve što imamo bila samo laž - zaključila je Sobierajska.

Čileanski reprezentativac u vezi je s glumicom Mayteom Rodriguez. U skandalu se našao i 2015. godine kada ga je djevojka odbacila nakon što je u ormaru njihove spavaće sobe otkrila - dvije djevojke.

- Šokirala sam se kada sam otkrila dvije cure u sobi, te još i kameru s kojom je sve snimao - izjavila je tada Valentina Roth.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...