Obavijesti

Show

Komentari 56

Studentica: 'Nije me briga za komentare Martine Tomčić'

Studentica: 'Nije me briga za komentare Martine Tomčić'
6

Renata se nada da će nakon showa dobiti neku gažu, a ako ikad ostvari glazbenu karijeru, želi zapjevati sa Zoricom Kondžom...

VIDEO

Svatko ima pravo na svoje mišljenje i mislim da su jedino dobrodošli konstruktivni komentari, rekla je Renata Grünwald (22) iz Zagreba.Studentica diplomskog studija novinarstva na Sveučilištu u Zadru u nedjelju je nastupala u showu “Supertalent” i od žirija dobila četiri “da”.

Pokretanje videa...

00:59

Osvojila ih je pjesmom “Ima jedan svijet” grupe Stijene, ali je naišla i na brojne kritike. Oko njezina nastupa najviše se “uskomešala” Maja Šuput (39).

'Studentica bolje pjeva od Maje i Martine pa su ju popljuvale...'
'Studentica bolje pjeva od Maje i Martine pa su ju popljuvale...'

- U šoku sam. Iskreno se nadam da kamera nije snimila ni jednu moju ekspresiju. Ja ovo nisam nikad vidjela u životu. Ti si do refrena zvučala divno, a nakon njega si promijenila boju glasa kao da je vrag ušao u tebe. Postala si druga osoba - pojasnila je Šuput.

Renata se u emisiju prijavila sama, ali kaže da ju je nagovorio tata.

- Htio je da me ljudi čuju, smatrao je da je napokon došlo pravo vrijeme za to. A za show imam samo riječi hvale, unatoč komentarima ženskog dijela žirija. Nisu me dirnuli. Žiri je pristupačan i susretljiv - ispričala je.

Istaknula je kako je imala tremu prije nastupa, ali je to bila ona poželjna, pozitivna trema. I da nije prošla, kaže, drago joj je što je bila dio svega jer će joj ostati prelijepe uspomene. U slobodno vrijeme sluša stranu glazbu, a zabavnu samo kad izađe u klub.

- Iako to inače ne slušam, namjerno sam počela s hrvatskom pjesmom. Mislim da je to dobra odluka jer su se s tom pjesmom svi mogli bolje poistovjetiti. Lakše je donijeti emociju na scenu, a to mi je bio cilj - kaže Renata koja nije glazbeno školovana.

Pjeva odmalena i smatra da su joj u tome uvelike pomogli roditelji koji su uvijek bili objektivni i govorili joj koje stvari bi trebala ispraviti i napraviti bolje.

- Mogu reći da dolazim iz glazbene obitelji koja mi je golema podrška. Tata je u mlađim danima bio DJ, a mama pjevačica. Vjerujem da me nikad ne bi pustili u neki glazbeni show da ne misle da dobro pjevam. Ne bi dopustili da se sramotim, ali ni njih - našalila se Renata.

Od prijatelja je dobila nevjerojatnu podršku. Rekli su joj da ne odustaje od svojih snova jer nema što izgubiti. U budućnosti bi se definitivno htjela baviti glazbom, ali ako u tome ne uspije - neće očajavati.

- Treba se probiti, maleno smo tržište i ako to ne bude onako kako sam zamišljala, znam da sam probala. Nadam se da ću nakon showa dobiti neku gažu - zaključila je. Ako ikad ostvari glazbenu karijeru, želi zapjevati sa Zoricom Kondžom (58).

Princ William i Harry uopće se nisu trebali ovako zvati: Njihov tata je imao drugačiju ideju, ali Diana mu je to zabranila

 

Odabrani su finalisti novog Videostara! Pogledaj treću epizodu i saznaj koga su mentori uzeli u svoje timove!

 

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje