Obavijesti

Show

Komentari 33

'Stunt samo zna trošiti Petrin novac, totalno je beskoristan'

'Stunt samo zna trošiti Petrin novac, totalno je beskoristan'
6

Petra Ecclestone angažirala je najskuplje odvjetnike u brakorazvodnoj parnici teškoj 45 milijardi kuna, što je za 25 milijardi kuna manje u odnosu na razvod njezinih roditelja

VIDEO

Nijedna majka Stunta ne bi poželjela za zeta. Kad su on i Petra tek prohodali, bio je pristojan i fin. Često su dolazili u Zagreb i provodili se. Bila je to iskrena mladenačka ljubav. No ubrzo je pokazao pravo lice. Stunt ne radi ništa osim što troši tuđi novac. Lik je potpuno beskoristan - rekao nam je bliski zagrebački prijatelj Petrine majke, bivše riječke manekenke Slavice Ecclestone (59).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:27
Billionaire Petra Ecclestone And Husband To Divorce

Njezina mlađa kći Petra angažirala je najskuplje odvjetnike u brakorazvodnoj parnici teškoj 45 milijardi kuna, što je za 25 milijardi kuna manje u odnosu na razvod njezinih roditelja.

Pokretanje videa...

02:29

Na čelu Petrina tima je barunica Fiona Shackleton, koja je zastupala sir Paula McCartneyja kad se 2008. razvodio od Heather Mills.

EXCLUSIVE Its A Girl, Tamara Ecclestone gives birth at the portland hospital in london today, her family was seen visiting the hospital, father bernie ecclestone and wife fabiana flosi, James Stunt And Tamara

Petra je sa suda otišla uplakana, a nije nosila ni vjenčani prsten. James Stunt na izlasku sa suda fotoreporterima je pokazao srednji prst. 

What A Rude Stunt.

Slavice je Bernieju nabila glavu u 'šajbu' dok su bili u braku

Riječka manekenka i bivši šef Formule 1 rastali su se prije osam godina. Slavica je Bernieja tad optužila da je opsjednut poslom. On je znao govoriti da je “jednom nogom u grobu” ako otiđe u mirovinu.

Sudu je trebalo samo 58 sekundi da Slavici odobri zahtjev za rastavom braka. Bernie nije ni znao da će se o njihovu 24-godišnjem zajedničkom suživotu odlučivati tog dana. Slavicu tad nije vidio desetak dana niti mu je išta rekla.

Slavica i Berni Ecclestone otisli po burek

Ona se prethodno zabavljala u Poreču s obiteljskim prijateljem Zlatkom Matešom na teniskom Davis Cup turniru.

- Odvjetnici su me obavijestili o razvodu - rekao je Bernie.

Slavica i Bernie upoznali su se u rujnu 1982. godine, a 180 centimetara visoka Radić radila je kao manekenka i stajala u boksu tadašnjeg svjetskog prvaka Formule 1 Nelsona Piqueta u talijanskog Monzi.

- Odlazi! Žene ne smiju biti ovdje - povikao je 159 centimetara visoki Bernie. Umirovljena manekenka uzvratila mu je kako ona ondje radi, zbog čega ima pravo stajati u boksu.

Ljubomorna Slavica

- Približi mi se i udarit ću te! - odbrusila mu je. Bernieja je impresionirala njezina odlučnost. Tako je fatalni susret Bernieja i Slavice opisao autor knjige Tom Bowen.

U knjizi “Nisam anđeo” Slavicu je opisao kao nasilnu, posesivnu i ljubomornu ženu. Slavica i Bernie vjenčali su se dvije godine nakon što su se upoznali.

slavica

 

- Došao je u ured s masnicom na oku. Slavica se naljutila jer se družio s manekenkom - piše u knjizi. Autor je dodao i da ga je prije devet godina u autu počupala te mu “nabila” glavu u “šajbu” jer je prebrzo vozio.

Bernie i Slavica stalno su se svađali. On je čovjek koji ne trpi ničija sranja, ali ona može što hoće, rekao je bivši svjetski prvak Formule 1 Nelson Piquet o šefu i njegovoj ljubavi, piše u knjizi.

Autor knjige Tom Bower tvrdi da su Bernie i Slavica započeli ljubavnu vezu, iako je on još dvije godine živio s drugom.

Oženio 46 godina mlađu

Bernie je 17 godina bio u vezi s Tuanom Tan. U svibnju 1984. godine u suzama joj je rekao da je ostavlja jer je Slavica trudna.

Nakon rastave ipak su ostali u dobrim odnosima. Prošlo ljeto zajedno su večerali u Dubrovniku s kćerima. Osim Petre, imaju i Tamaru (32).

Bernie se nakon Slavice oženio za 46 godina mlađu Fabianu Flosi. Ona je bila direktorica marketinga Formule 1 u Brazilu. Fabiana i Bernie su se vjenčali u tajnosti u Švicarskoj, a kćeri mu nisu došle na svadbu.

Petra je stalno plakala nakon što je mama Slavica otišla od Bernieja. Tamara je tad razvod roditelja dobro podnijela.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...