Obavijesti

Show

Komentari 25

Stavros teško bolesnom sinu Kreši posvetio svoje pjesme

Stavros teško bolesnom sinu Kreši posvetio svoje pjesme
5

Pjevač je tekstopiscima ispričao životnu bitku svog sina. Želio je da napišu pjesme koje će ih dodatno povezati. Posvetio mu je pjesme 'Idu dani' i 'Pomolimo se'

VIDEO

Ima dana sretnih, ima dana nesretnih, ima običnih, ali i onih odličnih. Ali nijedan nema da ne mislim na tebe, da se ne nadam, da te ne ugledam, refren je pjesme 'Idu dani' s pjevačeva novog istoimenog albuma.

Jasmin Stavros (57) tu je pjesmu, uz lanjski hit 'Pomolimo se', posvetio teško bolesnom sinu Kreši (32). S tri i pol mjeseca liječnik ga je inficiranom iglom zarazio meningitisom. Krešo je jedva preživio. S pet godina dobio je hidrocefalus, tj. prekomjerno nakupljanje vode u mozgu. Ne skrivajući bol zbog sinova teškog zdravstvenog stanja, Jasmin je tekstopiscima ispričao Krešinu životnu bitku te ih zamolio da mu napišu baladu.

- Krešo se oporavlja na Rebru nakon desete operacije u zadnje tri godine. Pumpa za reguliranje tlaka u mozgu ljetos mu je zatajila pa je pao u komu. Jako je pozitivan mladić. Dok čeka da se stanje stabilizira, nasmijava liječnike i pacijente u bolnici - rekao nam je Jasmin Stavros.

Dodaje kako se oslanja samo na molitvu. Upravo je vjera u Boga spasila Krešu, smatra Jasmin, od sigurne smrti.

- Njega nikad nije bilo briga što netko drugi misli. On uvijek ‘fura’ svoj film. Brije se na ćelavo iako na glavi ima više od 50 ožiljaka od operacija. Uvijek je glavni u društvu - kaže pjevač.

Dodaje da je sa sinom jako blizak, ali ističe kako je supruga Žarka ona koja se o Kreši najviše brine jer njega često nema kući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...