Obavijesti

Show

Komentari 108

Nemeš zabrinuo Marijanu: Ja se ovdje u kući samo zaje.....

Nemeš zabrinuo Marijanu: Ja se ovdje u kući samo zaje.....
8

Već mu je rekla da je živcira jer se ne želi izjasniti, a on joj je tada rekao da želi samo nju. Ona opet sumnja u njegove namjere, nazvala ga je budalom i čudakom

VIDEO

Soraja je naljutila na Nirmala jer joj je rekao da nije Beograđanka, nego Crnogorka. Od Velikog Brata tražila je da joj promijeni pratnera s kojim je vezana.Čak je tvrdila da je ona vezana, ali je 'druga figura nestala'.

- To mu je već deseti put to da kaže, ne znam u čemu je problem. Ne mogu više slušati te njegove priče, naporan mi je - požalila se Soraja u ispovjedaonici i konstatirala da Nirmal, kao i Dragana, glumi žrtvu.

Nirmal je pak Marijani objašnjavao kako mu je žao što je uvrijedio Soraju, ali nije mu jasno zašto je to toliko smeta. Kaže da ona nije rodom iz Beograda te da to ne može promijeniti.

'Nisam ni ja vesla sisao'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zna jako dobro da je ja uvijek branim i pomažem u svakoj situaciji. Ali nisam ni ja vesla sisao - rekao je Nirmal, a Duško ga je nagovarao da popusti.

Soraja smatra da ne sabotira zadatak iako se odvezala od Nirmala, kaže da nikad u životu nije sabotirala zadatak. Rekla je ukućanima da joj lijepo kažu ako ih nešto smeta i nitko nije ništa rekao, no primjetila je da su se kasnije svi povukli u svoj kut i komentirali.

- Ne bi da se uvlačim nekom u dupe da bi me doživljavali kao dragu osobu - završila je Soraja. 

Malo su mu manje odvratni

Lester je u ispovjedaonici rekao da mu je veza Marijane i Nemeša u početku bila odvratna, no sad vidi da je to možda normalna stvar.

- Možda sam ja Balkanac pa to ne shvaćam, a možda Marijana nema sreće u ljubavi. Sumnjam da će njihova vza potrajati vani - rekao je Lester.

Bojana je Soraju opisala kao razmaženu i bučnu, a Nirmala je opisala kao opuštenog dečka s dobrim smislom za humor. Smatra da su se njih dvoje posvađali jer Soraji ne odgovara Nirmalov smisao za humor. Duška Bojana ne doživljava tako izgubljenim i jadnim kako se, kaže, predstavlja. Za Nikolu je rekla da je najveći glumac u kući koji sa svima želi biti dobar i okreće se kako vjetar puše.

Soraja opasno ljutila Nirmala

Duško je došao pričati s Nirmalom i htio da oni budu u paru pa da Horvat bude sa Sorajom kako ne bi sabotirali zadatak. 

- Ona je za mene završena priča, neću s njom ništa više - rekao je Nirmal i razljutilo ga što Soraja i Duško pokušavaju iskombinirati zamjenu partnera. Soraja je čak rekla da Nirmal i sam zna da mora otići iz njenog kreveta što je njega još više razljutilo.

Marijana je bila sjetna pa je Nemešu prepričavala kako je kćer učila da jede sama. On se samo smješkao. Stranari u dvorištu šalili su se na račun ideje da će Soraja i Slavica spavati u istom krevetu. Smatraju da je to, zbog njihovih fizičkih karakteristika, neizvedivo. Soraja je primijetila kako stanarima polako 'padaju maske' i da se vidi tko je tko zapravo. Stanari su zatim zajedno dogovarali gdje će tko spavati. 

- Ja znam gdje ja spavam - rekao je Nemeš koji je zatim otišao u spavaonicu i Marijani rekao da se ona ni slučajno ne uključuje u rasprave stanara. 

'Seljačka škola je seljačka škola'

I Slavica i Soraja razljutile su se na Duška i optuživale ga da mijenja mišljenje ovisno o tome s kim priča. Optužile su ga da je napravio frku oko spavanja bez potrebe.

- Možeš da živiš u gradu sto godina, ali seljačka škola je seljačka škola. Otpjevao si jednu pjesmu Zdravka Čolića i misliš da si ne znam tko - rekla je Soraja Dušku.

Nikola i Tamara od Velikog Brata dobili su bebu na koju moraju paziti kao da je pravo dijete. Čim su se okušali u 'roditeljstvu' posvađali su se. Nikoli se nije svidjelo ime, Tea, koje je Tamara izabrala. Nije baš ni zadovoljan što su on i Tamara dobili bebu na koju moraju paziti. 

- Sad pričaš da je to zato što sam ja rekla da želim bebu. Pa da, želim - rekla je Tamara, a Nikola je rekao da se njemu to ne da, ali će obaviti zadatak. 

Tamara je rekla da ni ona nije presretna jer i njoj dečko to gleda, ali zadatak je zadatak. Žalila se Marijani i Bojani u dvorištu jer ju je Nikola jako razljutio. Nije mu htjela dati bebu na čuvanje. 

'Nađi si mjesto'

- Uzmi svoj jastuk, odi u koji god krevet, lijevo, desno, negdje, nađi si mjesto - rekao je Nemeš Emi jasno joj dajući do znanja da ne želi spavati s njom, već s Marijanom. 

On i Marijana zatim su čuvali bebu dok je Tamara prala kosu. Nemeš bebu nije doživio kao pravo dijete, već se s njom igrao kao s lutkom. Marijana ga je pitala zeza li se on to kad ga je vidjela. Beba je ubrzo počela vrištati pa mu ju je Marijana uzela iz ruku i čuvala je. 

- Budalo jedna, čudače. Sad smo u svađi rekla mu je - a Nemeš joj je rekao da se on zaje.... dok je u kući na što mu je ona rekla da možda samo to i radi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju