Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
86 komentara

Sunčanje u toplesu: 'Zašto ne? Često idem na skrivene plaže'

Ja sam ona dosadna frendica koja, kada nađe dečka, ne odvaja se od njega pa je sigurno ova sezona rezervirana za nas dvoje, govori Hana Rodić o ljetovanju sa dečkom Goranom Jurenecom

86 komentara

Reality sudionica i influencerica Hana Rodić (22) i njezin dečko, 'Gospodin savršeni', Goran Jurenec (39) planirali su romantično krstarenje Jadranom, no zbog poslovnih planova odlučili su ipak ostati u Zagrebu. U razgovoru za RTL, Hana je otkrila kako će zaljubljeni par provesti ljeto te koju će destinaciju posjetiti za vrijeme odmora. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja sam ona dosadna frendica koja, kada nađe dečka, ne odvaja se od njega pa je sigurno ova sezona rezervirana za nas dvoje. Prijateljice se neće naljutiti, sigurna sam, one me imaju u Zagrebu - rekla je Hana koja je trebala već otići na ljetovanje, no posao joj je ipak na prvom mjestu. 

Foto: Instagram

- Morali smo odgoditi krstarenje, kao što sam već ranije rekla, ali zato Maldivi ili Tajland zvuče kao dobra ideja ako ove godine zakasnimo na putovanje Jadranom - otkriva reality zvijezda. Unatoč tome što se voli šminkati, Hana je otkrila kako se ipak ne šminka za plažu već voli biti opuštena te odlaziti na mjesta na kojima nema puno ljudi. 

- Preferiram pješčane plaže sa što manje ljudi. Volim tamo provesti cijeli dan - govori Hana koja nema ništa protiv sunčanja u toplesu. 

BAYWATCH NA JARUNU Goran držao Hanu u rukama: 'Koga sam ja to danas spasio?'

- Zašto ne? Često idem na skrivene plaže gdje nema nikoga - zaključuje. 

Naši partneri pišu
Message