Obavijesti

Show

Komentari 14

Supertalent: Tisuću kandidata pokušat će se svidjeti žiriju

Supertalent: Tisuću kandidata pokušat će se svidjeti žiriju
7

Mnoštvo pjevača, plesača, glumaca i ostalih koji imaju namjeru pokazati svoje talente i ove godine pokušat će se dokazati već poznatom, tročlanom žiriju

VIDEO

I ove godine kreće potraga za trećim hrvatskim Supertalentom. Već poznati članovi žirija Nina Badrić, Dubravko Merlić i Enis Bešlagić kandidatima će davati zeleno svjetlo za prolazak, a uigrani dvojac Igor Mešin i Rene Bitorajac i dalje će svojim zanimljivim komentarima i skečevima voditi publiku kroz pregled ovogodišnjih najtalentiranijih natjecatelja. Na audicije se prijavilo 1200 talenata. Prva emisija moći će se pratiti već u nedjelju 18. rujna. 

U ovoj sezoni gledatelji će moći vidjeti kako se članica žirija Nina Badrić pridružila na pozornici mladom talentiranom reperu Eugenu koji ju je oduševio. U prvoj emisiji treće sezone gledatelji će upoznati bivšu najklincezu, malenu Rebeku koja je oduševila žiri svojim nedostatkom treme te pjevačkim i interpretacijskim sposobnostima.

Za snove nikad nije kasno

Na pozornicu Supertalenta stat će i pjevač Mišak Darijan, 44-godišnjak koji imitira Elvisa, Toma Jonesa i Josipu Lisac, a svojim će nastupom na noge dići publiku u kazalištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U mnoštvu pjevača gledatelje će zasigurno zaintrigirati Marina Bulat, djevojka nezaboravnog glasa koja voli heavy metal, ali ima veliku tremu pred publikom. Za slušanje komentara žirija bila je potrebna i stolica kao preventiva od nesvjestice. Za Marinu je, međutim, žiri imao samo riječi hvale, a Enis joj je rekao kako je posebna i drugačija pjevačica.

Djevojke pjevaju ojkavicu

Ova sezona predstavit će i taping ili klavirsku tehniku na električnoj gitari koju će odsvirati Željko Mazevac iz Popovića. U potrazi za raznolikim talentima žiri će odslušati i 'Ethnotine', skupinu djevojaka koje koriste najstariji oblik pjevanja ojkavicu, inače pjevanje iz Dalmatinske zagore koje je zaštićeno na 5. zasjedanju UNESCO-ovog Međuvladinog odbora za zaštitu nematerijalne kulturne baštine u Keniji 2010.godine.

Na taj vrlo važan, složen i vrijedan pothvat upustile su se djevojke rođene u Zagrebu. Osim ovog tradicijskog pjevanja i plesanja, gledatelji će moći vidjeti i raznolike plesačke stilove od latinoameričkih, standardnih, trbušnih te break dancea. 

Dječak oduševio strogog Merlića

Mladi 12-godišnji plesač Juraj Bjelac bavi se plesom već šest godina. Dolazi iz Petrinje, a osvojio je, po mnogima najstrožeg člana žirija, Dubravka Merlića. 

- Mogu zamisliti spot o tebi. Pun si potencijala i odlično si plesao - bio je Merlićev komentar. Svoj talent će Hrvatskoj na pozornici prezentirati i jedna trbušna plesačica, kao i Vlado Petrović, samouki pjevač koji radi kao zaštitar. 

Zbor od sedamnaest pjevača stao je pred žiri

Pavao Krajinović još je jedan pjevač koji je stao na pozornicu Supertalenta. Inače nekadašnji član franjevačkog crkvenog zbora pjevanjem se bavi od malena. Gledatelje će zasigurno zaintrigirati i zbor 'City Gospel' iz Križevaca. Čak 17 pjevača stalo je pred tročlani žiri te zapjevalo tradicionalni gospel 'Soon And Very Soon'. 

Svojim nastupom u Supertalentu ovaj zbor će nastojati popularizirati tu vrstu glazbe i prenijeti poruku o radosti evanđelja. Na pozornicu će se odvažiti izaći i oni kojima je više do zabave nego do prolaza, pa će tako prisutne šokirati Lilly u negližeu i povratnik Marino Momić koji će nakon prošlogodišnjeg sukoba s Ninom zatražiti oprost. Članovi žirija odgledali su mnogobrojne zanimljive nastupa, a Nina je izjavila kako se osobno nada da će dobiti novu kolegicu ili kolegu čija će karijera nakon Supertalenta krenuti strelovito naprijed. Enis pak smatra da svi talenti nemaju lagan zadatak.

Svatko tko odluči pokazati svoj talent, morat će impresionirati nas i publiku.

- Mene najviše zanima koliko će biti talenata koje do sada još nisam vidio, jer i do sada sam ih vidio, a mislio sam da nikada neću - zaključio je Merlić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'