Vesna Dragojević otkrila je kako ju je Oliver Dragojević zaprosio i da su već imali planove za 50. godišnjicu | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 21

Supruga Olivera Dragojevića otkrila kako ju je zaprosio i gdje su trebali otići za 50. godišnjicu

Supruga Olivera Dragojevića otkrila kako ju je zaprosio i gdje su trebali otići za 50. godišnjicu
5

Vesna i Oliver upoznali su se u ljeto 1973., a vjenčali su se samo deset mjeseci kasnije, u ožujku 1974. Ostali su zajedno sve do njegove smrti

VIDEO

Vesna Dragojević s pokojnim glazbenikom Oliverom Dragojevićem provela je 44 godine u braku, a za InMagazin ispričala je kako je počela njihova ljubavna priča.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

video vijesti VIDEO

Ove godine Oliver i Vesna slavili bi 48. godišnjicu braka, a malo im je trebalo do 50. godišnjice za koju su imali posebne planove.

- Bili smo se dogovorili da ćemo se za 50. godišnjicu ići u Las Vegas oženiti, ali evo, ja ću poći sama tamo...- otkrila je Vesna.

Olivera mnogi pamte po njegovim ljubavnim pjesmama koje u svakome bude romantiku, a Vesna je otkrila da je njegova prosidba izgledala sasvim drugačije pa je ispričala kako ju je zaprosio.

- Nikako, rekao je 'slušaj, ti svaki vikend dolaziš u Split autobusom, ajmo se mi oženiti..' Ja kažem dobro - prisjetila se Vesna. 

Iako sada skoro svi znaju njegove pjesme, u početku nije bilo tako. Vesna se prisjetila kako je njihov život izgledao prije nego što je postao slavan.

docek  nove godine

- Kad smo se mi oženili on je još svirao samo vikendima, ja sam još četiri godine radila u bolnici. Živjeli smo od moje plaće, ja sam mislila da ću mirovinu dočekati u bolnici, a da će on tamburati vikendima. Trebalo je 3,4 albuma snimiti u roku 5, 6 godina da bi eventualno počeo raditi koncerte i onda je tako krenulo - priznala je.

Matiji Dediću Oliver je dao najveći kompliment: Tad me baš nisu znali, a poveo me u Pariz
Matiji Dediću Oliver je dao najveći kompliment: Tad me baš nisu znali, a poveo me u Pariz

- Ja sam se s njim navikavala, obožavateljice su bile stvarno naporne, čak i previše naporne, ali nema veze, ja to nisam shvaćala ozbiljno. Ja sam ih ignorirala, najlakše je tako - ispričala je Vesna.

Vela Luka: Jazz večer na pijaci ispred crkve sv. Josipa

Podsjećamo, Vesna i Oliver upoznali su se u ljeto 1973., a vjenčali su se samo deset mjeseci kasnije, u ožujku 1974. Ostali su zajedno sve do njegove smrti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO