Show

Komentari 48

Šuput na sebe nabacila sve što je našla u avionu: 'Majo, ti si?'

Šuput na sebe nabacila sve što je našla u avionu: 'Majo, ti si?'

Neki tvrde da ju nisu ni prepoznali, kao ni Nenada koji joj na fotografiji nazdravlja uz piće s retro naočalama. Par je medeni mjesec obilježio na Maldivima, a 'skijaški tjedan' odlučili su iskoristiti za novo putovanje

Sami početak 2020. Maja Šuput (40) i njezin suprug Nenad Tatarinov (36) odlučili su iskoristiti za jedan od mnogobrojnih godišnjih odmora. Iako Maja više puta tijekom godine sa svojim Nenadom baterije puni na egzotičnim lokacijama, poznato je i kako pjevačica onda kad radi u pravilu nema slobodnog vikenda, a slovi i za jednu od najpoželjnijih pjevačica na svadbama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Konačno odmor. Konačno nema frizure, nema šminke, nema haljina, nema fotografa... Ovo je slikao lik koji sjedi do prolaza. Što mislite, gdje letimo? - zapitala je Maja fanove, a oni su se uključili u igru pogađanja nabrajajući potencijalne lokacije. 

Iako je cilj Majine objave bio angažirati fanove da pogode s kojeg kraja svijeta će ih Šuput narednih (tje)dana častiti mnogobrojnim fotografijama, dio pratitelja pjevačice bio je iznenađen i njezinim ležernim stylingom, za potrebe kojeg je na sebe stavila sve što joj se našlo pod rukom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neki tvrde da ju nisu ni prepoznali, kao ni Nenada koji joj na fotografiji nazdravlja uz piće s retro naočalama i slušalicama preko glave. Par je krajem 2019. medeni mjesec obilježio na Maldivima, a 'skijaški tjedan' odlučili su iskoristiti za novo dalje putovanje. 

Iako je donedavno bila članica žirija showa 'Supertalent' i uz to neumorno pjevala po svadbama, prodavala sladolede, slušalice i šlapice sa svojim potpisom te snimala reklame na madracu, Šuput je odlučila posao staviti postrance i godinu otvoriti odmorom sa svojim suprugom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci