Show

Komentari 60

Šuput partija danima, stigao i Marko: Skupa nam je zabavnije

Šuput partija danima, stigao i Marko: Skupa nam je zabavnije

Maja svake godine pravi velike fešte povodom rođendana. U nedjelju je okupila prijatelje u jednom zagrebačkom restoranu i s njima nastavila ovo višednevno slavlje...

Što je ovo? Jeste vi normalni?, govori pjevačica Maja Šuput Tatarinov na snimci proslave svog 40. rođendana. Njezini prijatelji i kolege iz showa 'Supertalent' iznenadili su je tortom od pet katova, kakva priliči vjenčanjima, što je pjevačicu razveselilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što su ju mladenci na vjenčanju, na kojem je pjevala, iznenadili tortom u obliku srca s penisom, njezini prijatelji su joj ipak darovali nešto pristojniju.

Maja svake godine pravi velike fešte povodom rođendana. Kako je prošle godine slavila na Bundeku dok je trajao Rujanfest, to je napravila i ove. U petak navečer zabavljala je brojnu publiku na festivalu, a bend joj je tijekom koncerta čestitao rođendan.

Već idućeg dana pjevala je na svadbi te je i proslavila s mladencima u Sukošanu, a trećeg dana, u nedjelju, okupila je prijatelje u jednom zagrebačkom restoranu i s njima nastavila ovo višednevno slavlje. 

Maja je za rođendanski party odjenula usku, kratku bijelu haljinu sa zlatnim detaljem na rukavu, a među brojnim gostima bio je i njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić (37). 

- Uvijek je zabavnije kad smo zajedno - napisao je Marko uz fotografiju na kojoj poziraju Maja, njezin suprug Nenad Tatarinov (34) te prijatelj Momčilo Gurović

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S MARKOM GRUBNIĆEM: 

Najčitaniji članci