Obavijesti

Show

Komentari 168

Šuput proslavila 40. rođendan: Na poklon dobila posebnu tortu

Šuput proslavila 40. rođendan: Na poklon dobila posebnu tortu
5

Pjevačica je zabavljala goste na svadbi, a oni su joj u ponoć priredili iznenađenje za njezin 40. rođendan

Pjevačica Maja Šuput (40) ovogodišnji rođendan proslavila je na malo drugačiji način. Šuput je u subotu navečer pjevala mladencima na svadbi u Sukošanu, a oni su joj povodom 40. rođendana priredili malu zabavu iznenađenja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

U ponoć stigli su baloni i buket cvijeća, a ono što je posebno 'oduševilo' pjevačicu bila je torta u obliku srca s penisom. 

- Sretan rođendan, Majo - pisalo je na torti. Šuput nije mogla sakriti iznenađenje te je pitala mladu tko je birao tortu na što joj je ona odgovorila 'ja'. Pjevačica je na društvenim mrežama objavila rođendansku fotografiju. 

- I dočekali smo moj rođendan. Familija, bend, muž i svirka - napisala je Maja ispod fotografije na kojoj pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovim (34). 

Šuput je nedavno rekla kako je u 'friškom' braku normalno planiranje djece te je time potaknula priče o trudnoći.

- Sad mogu biti mama. Konačno sam odrasla - rekla je Maja za Story.hr. Ne skriva da Nenad i ona često razgovaraju o djetetu i da oboje žele postati roditelji. Ipak, ne žele ništa forsirati. Možda naprave bebu kad jednom odu na odmor, kaže Maja. 

Dok Maja želi sina, njezin suprug želi kćer, a našli su i ime ukoliko se ostvari Nenadova želja. Ipak, najvažnije im je da je dijete zdravo, a spol je manje važan.

- Grubnić već priprema styling. Stalno mi govori da će to biti najdizajniranija beba. Njemu bi više odgovaralo da je curica - kaže Maja za koju je stilist Marko Grubnić (37) jednom prilikom rekao da je njegova jedina prijateljica na estradi. Em poslovno surađuju, em se druže i privatno te odlaze na zajednička putovanja. Za svaki nastup joj osmišljava styling i trudi se da Maja ima modnu kombinaciju koju ne može svatko odjenuti. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MARKOM GRUBNIĆEM:

Pokretanje videa ...

 

VJEŠTO GA JE SKRIVALA: Otkriveno tko je zgodni zaštitar kojeg ljubi popularna Senidah