Obavijesti

Show

Komentari 84

Šuput uživa u Dalmaciji: Vjetar je uzbudio njezine bradavice...

Šuput uživa u Dalmaciji: Vjetar je uzbudio njezine bradavice...
5

HEDONIZAM Svadbena pjevačica pozornost je odlučila privući, a čime drugim nego golotinjom. Zadnjih dana odmara se na otocima, a društvo joj pravi suprug Nenad

VIDEO

Prasica uživa. Dvije su to jednostavne riječi kojima je pjevačica Maja Šuput (40) odlučila opisati fotografiju na kojoj pozira s maramom oko glave, bijelim naočalama i u bijeloj prozirnoj haljini.

POGLEDAJTE VIDEO: Maja Šuput uživa sa suprugom

Pokretanje videa...

Maja Šuput 01:35

A upravo je ono što se nazire ispod haljine privuklo najviše pažnje njezinih pratitelja. U Dalmaciji je zadnjih dana vjetrovito, pa je bura ili možda pak tramuntana otkrila bradavice pjevačice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Je li ovo prasica uživa zato što postoji bradavičasta svinja - šalili su se na forumima i društvenim mrežama, ali većina je pružila podršku energičnoj Maji. Bilo je tu, kao i uvijek, ponuda za brak, vrlo mnogo poruka “Majo, volim te”, ali ne samo iz regije nego su Maju, čini se, otkrili i u Španjolskoj pa joj se sad javljaju i muškarci odande.

Ovaj joj je vikend protekao radno, imala je gažu u Imotskom, a onda se vratila odmoru u Dalmaciji. Prošlog se tjedna pohvalila kako odsjeda u luksuznom korčulanskom penthouseu čija je cijena tjednog najma oko 42.000 kuna. Ona i Nenad ondje su uživali u 230 kvadrata s predivnim pogledom na okolno otočje, a društvo im je na plaži pravio bivši Big Brother kandidat Horvat Čagalj. Svoju ljetnu avanturu Maja bi mogla nastaviti još neko vrijeme jer iz stožera za civilnu zaštitu odlučili su postrožiti mjere, a među najproblematičnijim su označili baš vjenčanja, od kojih Maja odlično zarađuje, te gaže s većim brojem ljudi.

Trenutno Maja i suprug Nenad uživaju na jugu Dalmacije, posjetili su i Pelješac, a osim uživanja u plodovima mora i finom vinu, Maja se zabavljala drugim aktivnostima. Zajahala je jet-ski, pohvalila se i fotkom s palube broda, a sve to, čini se, vjerno evidentira Nenad, koji na godišnjem odmoru, kako je Maja rekla, najviše uživa u kuhinji pripremajući razne delicije.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje