Obavijesti

Show

Komentari 8

Surogat majci platio 90 milijuna kuna za šutnju: Najstariji sin Cristiana Ronalda ima 10 godina

Surogat majci platio 90 milijuna kuna za šutnju: Najstariji sin Cristiana Ronalda ima 10 godina
9

Iako su dežurni kritičari pisali kako se Georgina neće snaći s četvero djece, čak i da ima pomoć s više strana, izgleda da su bili u krivu. Pohvali se tu i tamo napravljenim ručkom, a djeca su uvijek nasmijana

VIDEO

Zvijezda Real Madrida, a sada i Juventusa, nogometaš Cristiano Ronaldo (35) prije deset godina postao je otac. Surogat majka rodila mu je sina Cristina Jr., a njeno ime je nepoznato javnosti. Portugalski mediji tada su pisali kako je nogometaš trudnici za diskreciju platio čak 12 milijuna eura (oko 90, 5 milijuna kuna). 

Prije nego što mu je djevojka, španjolska manekenka Georgina Rodriguez (26) rodila djevojčicu Alanu Martinu 2017. godine, o majkama djece CR7 nije se znalo baš ništa. Pet mjeseci prije nego što je upoznao atraktivnu brinetu, dobio je blizance Evu i Matea. I blizance je rodila, nagađa se, surogat majka.

S obzirom na to da je nogometaš stalno imao treninge i utakmice te je putovao zbog toga svugdje po svijetu, nije stalno mogao biti sa svojom djecom. Tada bi brigu o njima preuzele njegove sestre Alma i Liliana, majka Dolores, ali i dadilje. 

Kada je sa 25 godina postao otac, svima je obznanio da su roditeljska prava prebačena na njega i da majka zapravo neće imati nikakav kontakt s djetetom. Oduvijek mu je bila želja imati djecu, a s obzirom da je bio financijski potkovan, mogao je bez problema ostvariti svoj cilj. Samo je trebao pronaći žene koje bi bile spremne na umjetnu oplodnju, porođaj i potom odricanje od djeteta, što je, očito, uspio. 

Nogometaš se često na društvenim mrežama pohvali fotografijama i privatnim detaljima iz svakodnevice. Ističe da mu je najbolje kad vrijeme provodi okružen svojim mališanima i Georginom. Prošle godine je najstarijem sinu za 9. rođendan poručio da ostane takav kakav je i istaknuo da je vrlo ponosan na njega te da želi da u životu bude sretan. 

Iako su dežurni kritičari na Cristianovu profilu pisali kako se Georgina neće snaći s četvero djece, čak i da ima pomoć s više strana, izgleda da su bili u krivu. Pohvali se s vremena na vrijeme i napravljenim ručkom, stavljanjem veša na sušionik, a djeca su uvijek nasmijana i vole s njom provoditi vrijeme. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje