Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

Susjedi Marije Šerifović: Nekad izgleda kao šerif koji uvodi red

Čini se da Marija obožava djecu te ima puno strpljenja za njih. Međutim, djeluje kao da ju druženje i fotografiranje sa starijim članovima baš i ne zanima

Foto: Instagram
32 komentara

Srpska pjevačica Marija Šerifović (34) svoj privatni život podosta skriva od javnosti, no njezini susjedi iz Beograda odlučili su progovoriti o tome kako se ponaša kao stanarka u zgradi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: instagram/screenshot

- Usred poplava, njeno parking-mjesto koje se nalazi kat ispod nivoa, bilo je pod vodom. Ona je toliko dramila, urlala i derala se na momke iz osiguranja, odnosno portire, na ulasku u blok. Kao da su oni krivi što je kiša pala. Derala se da je ništa ne zanima i da joj stvore drugo parking-mjesto jer mora žuriti - ispričala je jedna od Marijinih susjeda za Kurir.

24 PITANJA Marija Šerifović: 'Hamburger ili ćevapi, pa to mi dođe na isto...'

Druga susjeda rekla je kako Mariju ne viđaju često. Naime, dosta putuje i nastupa te često ide u Ameriku pa tamo duže ostane.

Foto: Instagram Međutim, kad je sretnu, ljubazno se javi i pozdravi te poželi dobar dan. Također, stan u kojem živi nije njezin, već je u najmu. 

- Kažu da je ona u tom stanu podstanar, pošto se njen stan kod Arene renovira. Navodno, renoviranje je potrajalo, a ona nije htjela bilo gdje, pa je stan iznajmila kod nas - rekla je Marijina susjeda. 

'ZVEZDE GRANDA' Marija Šerifović drugu članicu žirija u emisiji gađala stolicom

Marijina susjeda također je rekla kako se čini da Marija obožava djecu te ima puno strpljenja za njih. Međutim, ponekad djeluje kao da ju druženje i fotografiranje sa starijim članovima baš i ne zanima.

Foto: Privatni albumI

- Nekada čak izgleda kao šerif koji bi uvodio reda u susjedstvo - dodala je susjeda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Naši partneri pišu
Message