Show

Komentari 30

Šuška se: Jacques će pjevati na Eurosongu kao Pavarotti?

Šuška se: Jacques će pjevati na Eurosongu kao Pavarotti?

Jacques Houdek prije nekoliko dana bio je u Stockholmu na švedskoj inačici Dore. Sve su glasnija šuškanja kako će nas on predstavljati na Eurosongu u Ukrajini

Navodno Houdek (35) već godinama ima spremnu hit pjesmu za najgledanije glazbeno natjecanje u Europi. Novost je što želi zvučati poput svog idola, pokojnog tenora Lucijana Pavarottija. Houdek sanja i da mu glazbena pratnja budu 2Cellos.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne znam o tome ništa. Zapravo ne bih htio ništa komentirati - rekao nam je Miro Vidović, menadžer 2Cellosa, dok Jacquesov menadžer Mihovil Bek nije bio dostupan za komentar.

Houdek bi nastupom na Eurosongu ostvario dugogodišnji san. Dosad je na nekad nacionalnom izboru za predstavnika na Eurosongu, Dori, nastupao šest puta. Tamo je debitirao 2002. s pjesmom 'Čarolija'. Njegov treći nastup na Dori ostao je zapamćen po skandalu koji je priredio. Tad se, pred objavu rezultata natjecanja, pobunio i vrijeđao okupljene jer je njegovoj šminkerici nestala torbica.

Na kraju se ispričao i priznao svoju pogrešku jer su torbu pronašli. Zadnji se put natjecao na Dori 2011. Tad je izgubivši u finalu demonstrativno sišao s pozornice i nije se vratio. Pobijedila je Daria Kinzer, a Houdek se naljutio jer je tvrdio da se manipuliralo glasovima gledatelja. Houdek je tad s Jelenom Vanjek otpjevao pjesmu 'Molitva'. HTV još službeno nije objavio hoće li Houdek predstavljati Hrvatsku.

Najčitaniji članci