Obavijesti

Show

Komentari 36

Šušnjara zaintrigirala fotkama u vjenčanici: 'Prva ili druga?'

Šušnjara zaintrigirala fotkama u vjenčanici: 'Prva ili druga?'
5

Splićanka se nije mogla odlučiti koja joj se vjenčanica više sviđa pa je za savjet pitala pratitelje napisavši: 'Prva ili druga?'. Planira li se Andrea udati u bližoj budućnosti, za sada nije poznato

Pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara (32), zaintrigirala je obožavatelje na društvenim mrežama nakon što je objavila dvije fotografije na kojima isprobava vjenčanice u jednom splitskom butiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 or 2?

Objavu dijeli Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

Splićanka se nije mogla odlučiti koja joj se vjenčanica više sviđa pa je za savjet pitala pratitelje napisavši: 'Prva ili druga?'. Planira li se Andrea udati u bližoj budućnosti, za sada nije poznato.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ona je ranije u jednom intervjuu u šali pokazala obje ruke i poručila kako još ni na jednoj nema prsten.

Na pitanje novinara mogu li njezini fanovi u 2020. očekivati zaruke, skromno je odgovorila kako joj je na pameti samo i isključivo ljubav i da ne želi požurivati.

Uživa: Šušnjara se pohvalila sedam godina mlađim dečkom
Uživa: Šušnjara se pohvalila sedam godina mlađim dečkom

Inače, pjevačica se u lipnju prošle godine nije odvajala na CMC festivalu u Vodicama od svog dečka kojeg je do tada pažljivo skrivala od javnosti. Nije htjela otkriti da se radi o Marku Juričiću (25).

Splićanin ju je nestrpljivo čekao sam u backstageu dok je imala nastup na glavnoj pozornici, a sve je snimao mobitelom. Andrea je predstavila pjesmu 'Lozinka za sreću', a par se trudio ne privlačiti pozornost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...