Obavijesti

Show

Komentari 19

Više nisam Pamelina dvojnica: Suzana okrenula novu stranicu

Više nisam Pamelina dvojnica: Suzana okrenula novu stranicu
1

NE ŽALI NI ZA ČIM Hrvatica Suzana Vajndorfer, koja je nekad bila dvojnica popularne seks bombe, više se ne želi operirati, iz hira je snimila pjesmu, a sad radi kao promotorica

VIDEO

Nakon nekoliko godina pauze od javnog života, ova Hrvatica s austrijskom adresom opet se vraća na scenu. Suzana Vajndorfer (42) nekad je bila najbolja europska dvojnica Pamele Anderson (49). No, u ovoj priči Pamela ostaje prošlost, a Suzana postaje zastupnica ekskluzivnog talijanskog pjenušca za zemlje iz regije. Zbog angažmana oko promocije Pazo Prosecca put ju je doveo u Zagreb i Beograd, a obišla je i djedovinu, Pozlu Goru pokraj Metkovića. 

- Ja sam rođena u Austriji kao i moja djeca. Ali u kući se priča hrvatski i bilo mi je važno da ga djeca nauče. Pet, šest puta na godinu dolazimo u Metković, gdje sam kupila stan - kaže Suzana.

- Ah, Pamela... To ću nositi cijeli život kao pečat na čelu. Radila sam u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj i ne mogu od toga pobjeći. Brojna vrata su mi se zbog toga otvorila, a meni je najviše bilo stalo da dobijem priliku u voditeljskim, glazbenim i glumačkim vodama. I sve sam to probala i radila, puno sam putovala. I onda sam se zasitila, shvatila da to više nije za mene. Ne bih mogla svaki vikend nastupati po klubovima, naprosto me nije više ispunjavalo - kaže Suzana, koja je prekinula sa životom Pameline dvojnice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Snimila je ‘Marginu’

Dodaje kako od djetinjstva voli pjevati te da je prije pet, šest godina u Beogradu umalo snimila album no zbog obiteljske situacije prekinula je snimanje. Kako ju je život odnosno posao proteklih mjeseci ponovno vratio u taj isti Beograd, Suzana je opet završila u studiju. 

- Došla sam se javiti prijateljima producentima. Ponudili su mi pjesmu, na prvu mi je svidjela. Zove se ‘Margina’, doduše nije još gotova, ali bit će. Više sam to snimila za gušt, ne želim biti pjevačica nego tek toliko, iz hira – kaže Vajndorfer. 

Podatak da je na estetske operacije potrošila 50.000 eura kako bi izgledala poput Pamele već je poznat, a na pitanje kako danas brine o tijelu kaže: 'Važna je prehrana, vježbanje na ‘power plateu’ i dobar odmor. Što se tiče operacija, to više ne, nema se tu što ponavljati niti ispravljati'. 

Pamela ju je odbila

Na brojne zahvate odlučila se nakon što joj je bivši suprug, s kojim ima sada odrasle djece, Saru-Jane (23) i Kevina (22), rekao da nalikuje slavnoj glumici. Za Pamelu kroz smijeh kaže da joj je godinama bila šefica. No nije je nikad upoznala iako je bila blizu.

- Bila sam pozvana na Opernball u Beču. Došla je i Pamela i željeli su zajedno fotografirati, no ona je to odbila. Rekla je da se neće slikati s dvojnicama. A bit će da se naljutila što sam joj otela posao - kroz smijeh će Suzana koja je trebala ići i na snimanje ‘Baywatcha’, ali nije uspjela dobiti vizu. 

NovaTV

- Dok sam bila Pamela, dobivala sam lijepe ponude, nisam hodala po zadimljenim diskotekama već finim mjestima. Tako se posložilo. No, iako su me za to razdoblje vežu lijepe uspomene, ne bih više željela biti Pamela - zaključila je Suzana.

Posvetila se djeci

Kći Saru-Jane rodila je s 19 jer ju je privlačila ideja da s djecom može izlaziti

Suzanina kći Sara-Jane mamu smatra kraljicom:

'Dok sam bila mala, mamine angažmane nisam baš doživljavala. Možda mi je nekad bilo malo neugodno, ali sad sam ponosna'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje