Show

Komentari 4

Svađale se zbog 100 eura: Hana i Monika mire se nakon Zadruge

Svađale se zbog 100 eura: Hana i Monika mire se nakon Zadruge

'Od Monike očekujem da mi vrati sve što sam joj dala. O njoj nemam nikakvo lijepo mišljenje, smatram da sam joj bila podrška, da se promijenila kada sam ja ušla', pričala je ranije Hana

Reality zvijezda Hana Rodić (23) otkrila je na društvenim mrežama da je izgladila odnose s Riječankom Monikom Horvat (28). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njih dvije su bile u svađi još od njihovog zajedničkog nastupa u srpskom reality showu 'Zadruga' prošle godine.

Podsjećamo, Hana je prije početka showa potrošila dosta novaca, a njen tadašnji dečko Goran nije joj mogao zbog pandemije donijeti kartice. Ona je molila Moniku da joj posudi 100 eura, a zauzvrat bi joj ona dala šminku u toj vrijednosti.

Monika nije bila oduševljena šminkom koju je Hana dala, govorila je da je sva ofucana i istrošena te počela s ostalim natjecateljima showa tračati Hanu. Od tada, njih dvije bile su u svađi.

Nakon što je Riječanka nakon osam mjeseci napustila 'Zadrugu' izgleda da su njih dvije uspjele popraviti odnos.

- Čula sam se s Monikom, pričale smo i riješile sve što smo imale. Uskoro ćemo se vidjeti! - pohvalila se Hana. Reality zvijezda je uz to otkrila da uživa u životu i da trenutno nema nikog.

- Iskreno, život ide nikad bolje. Sve mi se nekako slaže na svoje mjesto, okružena sam divnim ljudima, a i trenutno sam sama pa nit ne razmišljam o vezama - pohvalila se.

Za sebe je rekla da će biti najbolja mama ikad i da jedva čeka djecu. Uz to je i savjetima pomogla djevojci koju muče ljubavne muke.

- Ljubav i pažnja nisu stvari koje se moraju tražiti od nekoga, ako te voli, sam će ti biti potpora za sve. Ako ne, namjesti krunu i kreni dalje, ode jedan dođu dva, a na kraju moli da ti se vrati - završila je Hana.

POGLEDAJTE POLIGRAF S HANOM RODIĆ:

Najčitaniji članci