Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
22 komentara

'Svaki video zahtjeva pripreme, a originalnost je ključ uspjeha'

Zagrebačku vlogericu Jelenu Perić nakon nešto više od godinu dana objavljivanja beauty videa na svom Youtube kanalu te Instagramu prati milijun fanova

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
22 komentara

Premda su o Jeleni inozemni mediji pisali kao o hrvatskoj dvojnici Kim Kardashian vizažistica je napravila dobar posao snimajući video uratke. U njima daje savjete kako pravilno nanijeti šminku te istaknuti zanimljiv dio lica, a time si je osigurala ugovore s međunarodnim kompanijama koje priželjkuju da njihove proizvode Jelena reklamira na svojim društvenim mrežama.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

- Svaki video zahtijeva nekoliko sati pripreme jer osim šminke sređujem i kosu, a nakon montaže materijala obrađujem detalje u postporodukciji - objasnila je Jelena Perić. Budući da se većina njezinog posla odvija “on line” neki su obožavatelji pomislili kako Jelena radi tek nekoliko sati na dan i zarađuje vrtoglave iznose.

- Zarada je odlična zbog čega sve više mladih žele pokušati napraviti biznis na društvenim mrežama. No, moj radni dan traje od ranog jutra do kasno u noć jer sve radim sama - dogovaram poslove, osmišljavam sadržaj te realiziram video materijale - objasnila je Youtuberica. Sudjelovanje u Joomboosovu Videostaru vidi kao priliku za sve kreativce koji se žele okušati u poslu kojim se bavi kao sjajnu odskočnu dasku za izazove pred njima.

Foto: JoomBoos

- Mislim da je prijava za novu sezonu Joomboos Videostar natjecanja idealan način da motivirate sami sebe te publici pokažete ono najbolje od sebe. Nemojte se bojati grešaka jer su i one dio puta do uspjeha - zaključila je Jelena.

Tema: JoomBoos

Message