Obavijesti

Show

Komentari 31

Sve se vidi: Ronaldova djevojka zavodila je u prozirnoj haljini...

Sve se vidi: Ronaldova djevojka zavodila je u prozirnoj haljini...
4

Georgina Rodríguez oduševila je obožavatelje kad se na gala večeri pojavila u dugačkoj čipkastoj haljini s dubokim prorezom

VIDEO

Partnerica portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda (34), Argentinka Georgina Rodríguez (25) često dobiva titulu 'misice talijanske lige', a to je potvrdila i nedavno kad se na crvenom tepihu UNICEF-ove Summer gala večeri pojavila u crnoj čipkastoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala. 

Unicef Summer Gala 2019 in Porto Cervo

Haljina je kroj talijanskog dizajnera Roberta Cavallija (78) kojeg je kombinirala s dijamantnom ogrlicom, a omiljenom dizajneru se zahvalila putem društvenih mreža. 

- Uz tebe blistam još i više - zahvalila se Georgina, a brojni obožavatelji tvrde kako je zasjenila manekenku Adrianu Limu koja se također pojavila na gala večeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Georgina, izgledaš savršeno! Čak ni ova haljina na tebi ne izgleda vulgarno. Lima je za tebe mala beba - samo su neki od komentara ispod fotografije koju je Georgina objavila na društvenim mrežama. 

Unicef Summer Gala 2019 in Porto Cervo

Georgina Rodriguez rođena je 27. siječnja 1994. u Buenos Airesu u Argentini. Rano se s obitelji preselila u španjolski gradić Jaca gdje je njezin otac otišao zbog nogometa. Njezini roditelji su Jorge Rodriguez i Ana Maria Rodriguez Hernandez. Otac joj je bio nogometaš, ali nije stigao dalje od druge argentinske lige.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:51

Već sa četiri godine Georgina i njezina sestra krenule su na plesni tečaj. Ples je njezina velika ljubav. Dugo je odrastala u Jaci, gdje je radila i kao konobarica. Kasnije se preselila u Englesku kako bi učila engleski jezik. Radila je i kao čistačica dok se školovala. Umjesto povratka u rodni grad, crnka se preselila u Madrid kako bi radila kao asistentica prodaje u Gucci trgovini. Upravo joj je taj posao promijenio život i omogućio da upozna Ronalda. Georgina se okrenula i modelingu. Zbog veze sa svjetski poznatim nogometašem postala je sve traženija u svijetu mode.

Mlada djevojka privukla je pozornost Cristiana dok je radila za Gucci, a vjeruje se da se par upoznao 2016. u Madridu na eventu modne kuće Dolce & Gabbana. Nakon što ju je primijetio pozvao ju je na spoj.

Prvi put su viđeni u javnosti 2016. u Disneylandu u Parizu. Nedugo nakon vidjeli su ih i na koncertu Justina Biebera u Madridu. Pred medijima su se prvi put pojavili u siječnju 2017. na dodjeli Fifinih nagrada u Zurichu gdje je Cristiano proglašen i najboljim nogometašem svijeta. Uslijedili su i njezini dolasci na njegove utakmice, često u pratnji njegova sina.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'